| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Niepotrzebne zdanie...
Autor Wiadomość
Dazul Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 21:15   Niepotrzebne zdanie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wczoraj byłam na takiej co rocznej imprezie co przyjeżdża zawsze wielgaśne wesołe miasteczko. Kiedy miałyśmy (ja i moje 3 koleżanki) wchodzić na taką straszna atrakcje je wpuściły a mnie nie więc one musiały wejść a ja w następnej "rundzie". Kiedy nadeszła moja kolej tak się bałam że nie chciałam wejść ale już miałam kupiony bilet więc...
Tak się bałam że postanowiłam krzyczeć sobie bzdury np.uwielbiam szkołę itp Wpadłam też żeby krzyczeć "Kocham Cię Thiago (taki chłopak co mi się podoba) " Była muzyka i takie tam więc myślałam że nic nie będzie słychać.Ale niestety.Jak zeszłam koleżanki zaczęły się śmiać.Ale to nic...dzisiaj pisze do mnie ten chłopak na gg a ja go pytam czy był na imprezie a on mówił że tak i mnie widział jak byłam na "tej" atrakcji. Nic mi nie powiedział ale boje się że usłyszał.Jak usłyszał, jak mog to odkręcić?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
333668
krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po prostu powiedź mu że się bałaś i t0o z nerwów i że wypsnęło mu się przez wypadek, tak powiedz koleżanką a co do tego chłopaka to po co masz ukrywać że on ci się podoba?? Wtedy gdy być może on już z tobą chodził bo się zgodził twoje koleżanki by zzieleniały. Pokaż im że nie jesteś głupia.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 21:49   

NIE NIE!!! Psychologią go zakręć. Zacznij rozmawiać o tym, co tam krzyczałaś. Jeżeli zacznie gadać tak "lansowo" np.

ty: co tam słyszałeś
on: no... dużo xD

wtedy oznacza, że na 98% słyszał coś o sobie. Inaczej po prostu będzie pisał wg. swoich schematów. Tak bym postąpił Ja.
Powrót do góry
Dazul Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O koleżanki się nie martwię...wiedzą już dawno temu najbardziej o chłopaka ;(
Ale Thx pomogliście Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
333668
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 10:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A nie łatwiej nie mówić nic? Nawet jak usłyszał, to co z tego? Co się stało, to się nie odstanie, nie odkręcisz tego, możesz mieć nadzieję że nie słyszał, ale nie ma co się wydurniać z jakimiś poważnymi rozmowami na tak banalny temat - bo i specjalnie rozmawiać nie ma o czym.

Jak słyszał to pewnie jeszcze będzie za Tobą ganiał : )
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 14:09   

Shaunri - w dzisiejszych czasach jest inaczej, kto będzie bardziej ukrywał ten ma większy priorytet.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm? Nie bardzo rozumiem, czyli co - kompletnie ukrywamy uczucia ; )?
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 14:53   

Nie - dzisiaj ludzie którzy "ukrywają" to, co usłyszeli o sobie fajnego raczej to ukrywają. Jakbyś wiedział, że dostaniesz np. 200zł - nie powiesz tego temu, od którego to usłyszałeś.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu