| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Taki maluteński problemik
Autor Wiadomość
Pink Panter14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 21:08   Taki maluteński problemik Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siemka. Mam taki problem. Otóż spodobał mi się pewien chłopak. Nie jest jakoś wyjątkowo super przystojny, ale po prostu zainteresowałam się nim, jego charakterem, sposobem bycia etc. Byliśmy razem na konkursie. Bardzo miło nam się rozmawiało, on cały czas otwierał przede mną drzwi, przepuszczał, itp. Patrzyliśmy sobie tak głęboko w oczy. zauważyłam, że od tego hm zdarzenia, on często patrzy się na mnie w szkole, w kościele podczas mszy(on jest lektorem). Napisałam do niego na nk, trochę nawet popisaliśmy. Ale później jak on juz poszedł napisałam mu czy mógłby dać mi numer gg. niestety od tego czasu nie odezwał się, a wiem że był już na nk. Wiem, że może wydac się to Wam dziwne, ale dla mnie to jest dość poważny problem. Jesteśmy w IIIklasie gimnazjum, ale nie chodzimy do tych samych klas. Jak myślicie czy mam jakies szanse i co mogłabym zrobić? Przepraszam, że takie długie.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma za co przepraszać : )

Szczerze powiedziawszy odnoszę wrażenie że się po prostu nieco speszyłaś i dałaś za wygraną, a przecież wszystko było w porządku! : ) Nie ma co tak źle się nastawiać... Po prostu zadzwoń/napisz do niego i umów się z nim na spacer/lody/do kina/cokolwiek i już. Zobaczysz że to problem który sama sobie stworzyłaś! : )
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A czy myślisz, że mam jakies szansę? Wiem, trudno ocenić tak hm ,,na odległośc", ale jak sądzisz Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 23:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie masz, czemu miałabyś nie mieć : )? Trochę pewności siebie : )
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja po prostu nie chcę się narzucać Wink
Powrót do góry
Jakubo Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 13:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zakochał się w tobie... Zaproponuj spotkanie w miłej kawiarence, bo ja teak z koleżanką zrobiłem, i mi coś wybaczyła(nie powiem co)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skąd ta pewność, że się we mnie hmm ,,zakochał"?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytuje:

on cały czas otwierał przede mną drzwi, przepuszczał, itp. Patrzyliśmy sobie tak głęboko w
oczy. zauważyłam, że od tego hm zdarzenia, on często patrzy się na mnie w szkole, w kościele podczas mszy(on jest lektorem).

Wskazuje to na zakochanie.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 14:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No patrzenie to jeszcze jakos rozumiem, ale chyba otwieranie drzwi itp. to oznaka hm dobrego wychowania, a nie zakochania? WinkWink
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 14:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zakochanie, mój kolega tez tak robi, i się przyznaje.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 14:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to dlaczego w takim razie nie odpisał jak zapytałam o numer gg
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 16:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie się wstydzi okazywać uczucia.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj trochę porozmawialiśmy, ale w zasadzie zwykle ja pierwsza do niego piszę. To nie będzie wyglądało tak, jakbym mu się narzucała?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Życie nie jest czarno-białe! To jest żywy człowiek, nie wiemy dlaczego się pierwszy do Ciebie nie odzywa - może jest wstydliwy? To możliwe, bądź co bądź. To z nim powinnaś rozmawiać o tym dlaczego się do Ciebie nie odzywa, nie z nami - Ja Ci powtarzam, miej świadomość że jest duża szansa że mu się spodobałaś i tyle : )
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2008 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie.

Reklama!!!
Dawno nie zaglądaliście do działu inne!!
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu