Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 21:46 Prezent dla przyjaciolki.. Pomocy!
Urodziny mojej przyjaciolki sa tuz tuz a ja nie wiem co jej moge kupic. Konczy juz 15 lat. Chcialabym zeby to bylo cos fajnego poniewaz to moja najlepsza przyjaciolka. Ma ktos jakies pomysly?? Prosze o Pomoc!!
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 22:21
Ja z moją przyjaciółką co roku na moje i jej urodziny chodzimy po mieście, galerii itp. i ja kupuję jej coś do ubrania na urodziny albo coś z biżuterii i odwrotnie - ona kiedy są moje urodziny kupuje mi.
Jak pali, to zapalniczka zippo ( coś z tych węższych modeli). Tyle, że one są u nas drogie w porównaniu z cenami w US.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008 16:35
Jeszcze przed imprezą weź ją do jakiejś Galerii (albo sklepu z ciuchami lub biżuterią, jak mieszkacie w mniejszym mieście ;]) i zwracaj uwagę na to, co jej się podoba. Zapamiętaj, na widok czego zaświecą jej się oczy i kup to ;] Tzn nie przy niej oczywiście, żeby była większa niespodzianka ;] Albo po prostu otwarcie zapytaj co by chciała, niech pokaże kilka rzeczy i Ty potem sama już coś wybierzesz, ale chyba jednak lepiej to pierwsze, żeby myślała że Wy tylko tak pooglądać idziecie ;]
Byle nie z Che Guevarą, bo przyjdzie Słupek i otworzy ogień.
—Michael Shermer
iPody są chyba drogie trochę, jak na prezent dla koleżanki. Zresztą, playera już każdy ma.
—Michael Shermer