| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Chłopak czemu ją tak potraktował
Autor Wiadomość
kikamcia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 15 Sie, 2008 21:38   Chłopak czemu ją tak potraktował Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej to znowu ja Kikamcia tym razem nie chodzi o mnie tylko o moją psiapsiułkę. No więc może zacznę od początku. Moja koleżanka&przyjaciółka Kasia w ostatnim miesiącu Roku szkolnego musiała pojechac do sokolnik na rechabilitacje. No bo ona ma problemy z kręgosłupem. No więc raz ja odwiedzilam a takto pisałyśmy sms-y. No i ona mi napisała ze poznała chłopaka o imieniu Sebastian z Łodzi. No i poprosił ją o chodzenie. Chodzili ze sobą tańczyli na dyskotekach. A, do niej oczywiście też przyjeżdżała rodzina ona ma piątkę rodzeństwa. Ma 4siositry i jednego brata 2siostry już są dorosłe i się wyprowadziły. Brat też jest dorosł ale się nie wyprowadził. No ale czytajcie dalej. I ona ma siostre o imieniu Julka. I gdzy ona przyjeżdżała to zaraz on zostawiał Kasie i szedł do niej. A, potem tak poprostu jej powiedziała że on sie w niej nie zakochał że w jej siostrze Julce. Mi sie wydaje to okropne a, wam jak sie wydaje powiedzcie co o tym śądzicie.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
10084714
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Sie, 2008 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak czytam takie tematy, to się cieszę, że jestem wybitnie aspołeczny.

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2008 00:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj Słupek, Słupek, co Ty wiesz o życiu... ; )

Kikimcia - No a cóż mamy sądzić : )? Facet jak facet, znalazł ładniejszą, czy tam bardziej pasującą jego gustom to zmienił : ) Nieodpowiedzialny, a jak, ale ciągle facet : )
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 16 Sie, 2008 00:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiecie, tu są czasem historie jak z Jerry'ego Springera xD Tylko mniej dramatyczne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2008 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak też siez teym z godze z tym Springerem. Shaunri no ale czy nie mógł jej tego delikatniej powiedzec co? Ona to wogule nie ma szczęścia kocha sie teraz w innym chłopaku ale on niby kocha inna i jak przychodzi do niej zagrac w piłkę to jest miły jak nie wiem co a, jak przychodzi jego brat to traktuje ją jak by była jakimś śmieciem.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10084714
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2008 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kikamcia - Niestety ciężko mi usprawiedliwiać kogoś kogo w ogóle nie znam, naprawdę : )

Ja po prostu próbuję spojrzeć na sytuację jego oczami.

Jeśli chcesz mogę też powiedzieć że to nieodpowiedzialny szczyl, ale niewiele to zmieni ; )
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2008 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem tylko poprostu szkoda mi mojej psiapsiułki a, znowusz jej mama woli mojego brata ciotecznego imię Andrzej o rok starszy od niej. to jak wy uważacie wy byście zrobili to co maam wam każe i byście chodziły z jakimś chłopakiem który podoba się waszej mamie?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10084714
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2008 17:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rodzice zawsze faworyzują jednego (lub też jedną, jesli chodzi o kobietę ; P) chłopca jako partnera dla swojej córki, tego się nie uniknie, ale nie należy też się tym w ogóle kierować : )
Powrót do góry
katien205 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2008 12:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No faceci tac są ... Nic dodać nic ująć. Przykro mi ale tak bywa.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11549395
KaMciaA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 29 Lis, 2008 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kikamcia- Powiem ci tyle każdy facet bez wyjątku jest prosty nawet nie trzeba instrukcji obsługi do nich.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 29 Lis, 2008 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KAMciA, naprawdę współczuję Ci, że tacy ludzie Cię otaczają, a ty myślisz, że każdy pozostaje taki zawsze. Ty pewnie też za 10 lat będziesz się bawić lalkami? Katien.. są, a kobiety są jeszcze gorsze.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 29 Lis, 2008 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl-za 10 lat będe miała 24 lata to wtedy będe już mieć męża i dzieci. ; D
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 29 Lis, 2008 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe, optymistka. Chociaż mawiają, że każda potwora..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 30 Lis, 2008 10:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eeeej, dziewczyny, spokojnie : )
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 30 Lis, 2008 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem szczerze i wprost nasty_girl mnie trochę już wkurza.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu