może to troche dziwnie zabrzmi ale mam 11 lat i poznałem taką fajną dziewczyne i sie w niej zakochałem i chce się z nią pocałować bardzo błagam o pomoc
PS:jakby co moje gadu gadu to 7572436
[ Dodano: Pią 28 Lis, 2008 14:12 ]
jak to zrobić jak wyczuć moment co robić pomocy
Wysłany: Sob 29 Lis, 2008 10:40
Już tłumaczę : )
Po pierwsze to musisz się troszkę uspokoić - jak będziesz tak panikować, to do niczego nie dojdziesz : )
Po drugie - chcesz Ją pocałować, a pytasz się co zrobić. Jak to co? Pocałować : ) Nie jestem w stanie nic więcej poradzić, bo nie wiem jak tak naprawdę wygląda sytuacja - znacie się, nie znacie, kochacie, nie kochacie - trudno cokolwiek powiedzieć : )
Shaunri-Gdyby coś powiedział więcej o relacjach miedzy sobą to też bym się zgodziłą z twoją wypowiedzią że tylko napisał o tym jk ma ją pocałować ale niie napisał czy cię kochają,znają,przyjaźnią itd.
Dobra napisze to inaczej.Jesteśmy przyjaciółmi bardzo sie lubimy ona mi napisała ze mam fajny charakter fajne pomysły i ze nie mozna sie przy mnie nudzic i już byłem z nią w kinie i jej napisałem na naszej klasie ze sie w niej zakochałem a ona napisała dzieki to miłe ale niewiem co o tym myślec a ja na to że to prawda potem jej napisałem czy moge ją zaprosic do kina i w kinie chce ją złapac za reke i pocalowac
Wysłany: Pon 01 Gru, 2008 16:32
Jakbyś nie zauważył to Ja ciągle czekam aż coś więcej napiszesz o całej tej sytuacji o której tu mówimy : ) Na podstawie informacji które podałeś mogę stwierdzić jedynie że chcesz pocałować dziewczynę - Skoro chcesz, to całuj : )