Znam dziewczynę od 1,5 roku przyjaźniliśmy się ona miała chłopaka i wszystko było oki.pewnego razu spotkaliśmy się wszyscy troje a on w pewnym czasie zaczął ją wyzywać od szmat itp. on wyszedł i wtedy się zaczeło ona zaczeła płakać przytulać się do mnie i chyba wtedy coś poczułem co mam robić??ona jest zmartwiona ja sie w niej zakochałem co mam robić odpuścić czy .. nie wiem doradźcie plis!!
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pią 01 Sie, 2008 19:12
Skoro jestescie przyjaciolmi, to zapros ja gdzies na lody czy gdziekolwiek i wypytaj jak tam z tym chlopakiem. Potem powiedz, ze ona Ci sie od jakiegos czasu podoba, jesli dobrze zareaguje, to powiedz, ze chyba czujesz do niej cos wiecej niz tylko przyjazn. Oj pewnie nie bedzie latwo, ale jesli Ci zalezy na niej, to musisz sie przemoc ; P
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 12:48
Żadnych poważnych rozmów! : ) Nigdy, przenigdy! : ) To jest tak zniewieściałe, że o fuj! : )
Medriv - Zapomnieć się nie będzie dało - oczywiście że się nie będzie dało, po co zapominać? Taki to już męski los - pamiętać i cierpieć ; )
No, chyba że nie chcesz cierpieć, to musisz po prostu się z nią umówić : )
hej widziałem się z nią i rozmawialiśmy o tym co się stało. wszystko było ok!im więcej gadaliśmy tym bardziej się do mnie przysuwała i w końcu stało się jakoś tak nagle pocałowaliśmy się to był mój pierwszy pocałunek chciałem o tym z nią pogadać ale ona się uśmiechnęła i powiedziała "tak" no i wszystko jest ok jesteśmy razem DZIĘKI WAM WSZYSTKIM