| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
POMOCY!!!
Autor Wiadomość
Medriv Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 12:36   POMOCY!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znam dziewczynę od 1,5 roku przyjaźniliśmy się ona miała chłopaka i wszystko było oki.pewnego razu spotkaliśmy się wszyscy troje a on w pewnym czasie zaczął ją wyzywać od szmat itp. on wyszedł i wtedy się zaczeło ona zaczeła płakać przytulać się do mnie i chyba wtedy coś poczułem co mam robić??ona jest zmartwiona ja sie w niej zakochałem co mam robić odpuścić czy .. nie wiem doradźcie plis!! Sad Sad Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cóż mamy Ci doradzić : )? Idź za głosem serca : ) Jeśli chcesz Ją, to walcz, jeśli nie chcesz, to nie walcz. Tu nie ma złych wyborów : )
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dowiedz sie jakos czy wogole masz jakies szanse, czy sie jej podobasz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A po co? Jak się podoba to będzie dobrze, jak się nie podoba, też będzie dobrze : ) Po co się zamęczać : )? Masochiści ; )
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No, ale jak sie okaże, ze on sie jej nie podoba, to po co ma marnowac czas i sie o nia starac : P
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak jeśli się zgodzi to spoko ale jeśli nie to co ja mam zrobić zapomnieć sie nie będzie dało a ona ze mną do szkoły chodzi.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro jestescie przyjaciolmi, to zapros ja gdzies na lody czy gdziekolwiek i wypytaj jak tam z tym chlopakiem. Potem powiedz, ze ona Ci sie od jakiegos czasu podoba, jesli dobrze zareaguje, to powiedz, ze chyba czujesz do niej cos wiecej niz tylko przyjazn. Oj pewnie nie bedzie latwo, ale jesli Ci zalezy na niej, to musisz sie przemoc ; P
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Sie, 2008 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Żadnych poważnych rozmów! : ) Nigdy, przenigdy! : ) To jest tak zniewieściałe, że o fuj! : )

Medriv - Zapomnieć się nie będzie dało - oczywiście że się nie będzie dało, po co zapominać? Taki to już męski los - pamiętać i cierpieć ; )
No, chyba że nie chcesz cierpieć, to musisz po prostu się z nią umówić : )
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 02 Sie, 2008 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej widziałem się z nią i rozmawialiśmy o tym co się stało. wszystko było ok!im więcej gadaliśmy tym bardziej się do mnie przysuwała i w końcu stało się jakoś tak nagle pocałowaliśmy się to był mój pierwszy pocałunek chciałem o tym z nią pogadać ale ona się uśmiechnęła i powiedziała "tak" no i wszystko jest ok jesteśmy razem Love DZIĘKI WAM WSZYSTKIM Very Happy
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Sie, 2008 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ależ prosię Cię bardzo, zawsze chętnie uprzyjemniamy ludziom życie ; )
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Sie, 2008 21:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gratulacje : D
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi