Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 12:44 Ciekawe imprezy dla dzieci i rodziców
Fajna impreza dla dzieci od 3 do 13 lat
Kolorowi bańkarze, szczudlarze, mimowie, wspólne malowanie Kolorowego Domu dla Mamy przez kilka tysięcy dzieci.
26 maja (godziny 11.00 – 17.00) impreza w siedmiu miastach.
Bydgoszcz – Stary Rynek
Kraków – Plac Wolnica
Łódź – Rynek Staromiejski
Poznań – Stary Rynek
Szczecin – Wały Chrobrego
Warszawa – Park Świętokrzyski – koło Pałacu Kultury
Wrocław – Plac Gołębi - Rynek
Wszystkie maluchy zaopatrzone zostaną w farby, pędzle, gadżety i kolorowe pelerynki chroniące przed zabrudzeniem, a nad przebiegiem wydarzenia i bezpieczeństwem dzieci czuwać będą moderatorzy. Po ciężkiej i wyczerpującej pracy malarskiej w „Kąciku Łasucha” na wszystkich czekać będą pyszne słodkości, a na zakończenie imprezy każde z dzieci otrzyma miłą niespodziankę.
Nie dość, że u mnie nie ma, to jeszcze mnie dyskryminują z powodu wieku :'(
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 16:24
Słupek napisał/a:
Nie dość, że u mnie nie ma, to jeszcze mnie dyskryminują z powodu wieku :'(
HA! To Tyś nie chciał podać swego wieku czy Shaunri ? Jeśli Ty, to już mam znaczącą informacje!
Następnym razem ktoś powie o zabawach 14-15 lat, i wszystko będziemy wiedzieć ;>
To Tyś nie chciał podać swego wieku czy Shaunri ? Jeśli Ty, to już mam znaczącą informacje!
Jak się pogrzebie po moich postach to wyjdzie na to, że aż za dużo podałem
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 12:58
Straszne.. ale prezeciez ja ma 12 latek! <o lool > wiec moooglabym. Najblizej w Bydzi ale nie mam jak dojechac... ;( Brata by sie wrzucilo do kacika łasuchow czy co to jest a ja bym siedzala i zarla loooody
O lol, nie ma to jak bujna wyobraznia...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Zimowanie
Serdecznie zapraszam na wyjątkowe spotkania ceramiczne dla dzieci
Zajęcia odbywają się w mojej autorskiej pracownii, gdzie stworzyłam idealne warunki do twórczej pracy małych artystów.
Kameralna atmosfera pozwala dzieciom przeżyć niezapomnianą przygodę.
A owoce tworzenia staną się niebanalną ozdobą domu lub wspaniałym prezentem dla najbliższych
W cenie zajęć zapewniam:
4 spotkania w miesiącu
wszystkie profesjonalne materiały i narzędzia, satysfakcje i uśmiech
Zajęcia odbywają się we wtorki lub w soboty w godzinach 10:30-13 w grupach max. 5 osobowych
Zajęcia prowadzi artysta grafik i ceramik z 6 letnim doświadczeniem pracy z dziećmi.
Adres pracowni ul. Wilcza 18 Warszawa tel.0603243006
No to przyszedł czas na Kolorowe Emocje 2008.
Tym razem w dziesięciu miastach Polski - mam nadzieję, że w Waszych również.
1. Wrocław – Rynek (przy Pręgierzu)
2. Kraków – Plac Szczepański koło Rynku
3. Łódź – Manufaktura,
4. Poznań – Stary Rynek
5. Szczecin – Jasne Błonia
6. Warszawa – Rynek Nowego Miasta
7. Olsztyn – Rynek
8. Jaworzno – teren koło Hali Widowiskowo Sportowej
9. Łowicz – Nowy Rynek
10 Pobiedziska - Rynek