Jakiś rok temu kręciła trochę z jednym chłopakiem. Póxniej daliśmy sobie spokój i znalazł sobie dziewczynę. Jest z nią do dziś. Co jakiś czas jednak pisze do mnie smsy i zdarza się że piszemy pół nocy. Czasem mam wrażenie, że chce czegoś więcej. Nie wiem co mam o tym myśleć.
_________________ Niesie mnie pozytywna myśl, że nie jest źle...
Wysłany: Nie 09 Mar, 2008 18:19
Nikita - Takie pytania są bezcelowe. Zawsze, wszędzie. Osobiście znam może jedna, może dwie osoby które w takim wypadku odpowiedziałyby szczerze o co chodzi.
Przy takiej grze bowiem zawsze zostawiamy sobie wolną przestrzeń do wycofania się. Jeśli spyta, usłyszy tylko że tak od, chciał sobie z nią pogadać. Jeśli będzie naciskać - pokłócą się. Tyle zyska : ) Bo to gra jest : )
Czego chce? Ciężko powiedzieć. Może ma do Ciebie swego rodzaju sentyment. Tak czasami jest - stara miłość nie rdzewieje. Może chodzisz mu gdzieś tam po głowie? Któż to może wiedzieć : )?
Czego chce? Ciężko powiedzieć. Może ma do Ciebie swego rodzaju sentyment. Tak czasami jest - stara miłość nie rdzewieje. Może chodzisz mu gdzieś tam po głowie? Któż to może wiedzieć : )?
zgadzam się poczęści...
Mi się wydaje że kiedy wracają mu wspomnienia o tobie... to pisze do ciebie sms'y... może nadal cie kocha... a wie że to koniec... iże tego juz niebedzie i dlatego sie tak skrada? Ale cóż:
Shaunri napisał/a:
Któż to może wiedzieć : )?
?
Tajemnicza -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Mar, 2008 18:40
Przypomnij mu ze ma dziewczyne i ze jest chyba z nia szczesliwy skoro z nia jest ... i ze moglaby byc zazdrosna o wasze dlugie rozmowy ... wiec niech lepiej nie zagaduje do Ciebie a nia sie zajmie porzadnie
Moze to go skloni do okreslenia sie
Oczywiscie ze mozna rozmawiac i nie ma w tym nic zlego, ale nie rozumiem jak facet moze rozmawiac z Toba pol nocy skoro kogos ma i to tej osobie powinien poswiecac czas. No moze mu sie nudzi ... moze ... A moze ma do Ciebie jakis romans ... a moze a moze a moze ...
Sprowokuj go ... powiedz mu to co wyzej napisalam
Jak ich widać razem to wyglądają jakby świata za sobą nie widzieli. Jak go kiedyś zapytałam czemu zamiast się wyspać (po jakiejś imprezie to było) pisze do mnie. to na[isał że poprostu lubi.
Wysłany: Nie 09 Mar, 2008 22:23
Zle zapytalas czemu zamiast popisac z dziewczyna pisze do Ciebie
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 14:35
To spotykasz najzwyczajniej w życiu miękkich facetów. Żaden facet nie powinien się kobiecie w takiej rozmowie przyznawać do uczucia, bo w tym samym momencie zabija też wszelkie swoje szanse u niej.
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 14:55
Miekkich albo ja za twardo z tymi przypadkami postepowalam ... bo w przypadku pokretnych odpowiedzi ja odpowiadalam 'cya' i w ten oto sposob sytuacja sie wyjasniala. Czasami na drugi dzien ktos zadzwonil jak sie pozmienialo ...
Ja nie lubie niewyraznych sytuacji poprostu
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 18:04
Ach, no chyba że tak, to wiele zmienia, faktycznie : )
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 22:16
Holly napisał/a:
Głupie pytanie. Jakbym mogła to bym nie pisała.
Jak sama sobie nie potrafisz poradzić to czego Ty tu szukasz... Ktoś inny ma rozwiązywac Twoje problemy?? Tym bardziej, że Cie nie zna... Każdy se tu może coś powymyślać...
Jak sama sobie nie potrafisz poradzić to czego Ty tu szukasz... Ktoś inny ma rozwiązywac Twoje problemy?? Tym bardziej, że Cie nie zna... Każdy se tu może coś powymyślać...
Nie oczekuje, że rozwiążecie moje problemy tylko mi doradzicie. Nie znam się na facetach i ich nie rozumiem. Nie mam kogo się poradzić to pytam. Jak Ci coś nie pasuje to się nie musisz wypowiadać. Nikt Cie o to nie prosi.