Dosłownie anorektyczka, czy po prostu nie możesz przytyć, bo masz taki metabolizm?
Laki napisał/a:
I nie pisze się chłopacy.
Pisze się.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
(uwaga teraz krytyk z sową wchodzi)Kasia! To już nie jesteś z Miffałkiem i z Damiankiem? Dziwne. A w tym wieku? anoreksja? Chyba chodzi ci o to że nie możesz przytyć? A jak masz anoreksje to weź idź do lekaża. A jak se to już uświadomiłaś to z tym walcz. No jasne że jak same kości będą chodzić to raczej żaden chłopak no wiesz... A jak będziesz wyglądała normalnie to spoko.
No wlasnie, leczysz sie z tej anoreksji?
Anoreksja wyglada strasznie, bo kto by chcial przytulac sie do wieszaka...(nie mam na mysli Ciebie tylko ogolnie anoreksje)
Ja tam nie wiem, wieśniok jestem. Mnie się czepiał ktoś, że mówię "patrzałem", a nie "patrzyłem" (analogiczna sytuacja - obie formy są wg słowników poprawne)
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
nie wiem. Raczej chyba nie. Chociaż ja nie patrze na wygląd tylko jaki kto ma charakter.
Więc jakby moja dziewczyny(przyszła ) miała tą chorobe a była by w moim guście no to nie widze przeszkód abym z nią chodził... Może byłbym podporą z walką z chorobą....
mało, bardzo mało.... A czy jesteś chora? Nie wiem nie znam się na tej chorobie. Ja dużo przytyłem jak miałem 1,48cm wzrostu i ważyłem 29kg to jadłem dużo frytek i potraf z olejem, oliwką itp. Bardzo tłuste potrawy mocno tuczą.