Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 17:13 Kolega czy Chłopak...???
!!!Hejka!!!
Od prawie dwóch miesięcy krępuje mnie jedna sprawa w której potrzeban natychmiastowa rada!!!
Tak jak mówiłam od dwóch miesięcy od przyjazdu z wycieczki gdzie się odbyła w Graczynie zakochał się we mnie jeden koleśktóry ma na imię Dawid jest troche brzydki i wyrozumiały oczywiście mi się on nie podoba bo mam innego chłopaka Tomka.Ja bardzo lubie Dawida a czaemzaczyna już dobijać zaczyna jakieś głupie tekst w których pojawiło się słowo że mnie "ZGWAŁCI" bardzo mnie to niezapokoiło a teraz robi mi siare przy całej szkole kktóra bardzo mnie lubi znaczy osoby z tej szkoły.Jednak że kiedy wkroczytł ten Dawid wszyscy się odemnie odwrócili i to zaczeło mnie wkurzać moje koleżanki zaczyneły mnie wspierać w tej sprawie.Poprosiłam mojego kolege aby się spytał czy się we mnie zakochał powiedział że TAK a mnie jak zamurowało.Mówiłam mu już ze tysiąc razy że nawet gdyby chciał i tak ze mną chodzić nie będzie ale on ciągle ciągnie temat.
Proszę o dobrą radę co powinnam zrobić bo z nim się wytrzymać nie da!!!
Prosye odpowiedycie
_________________ ....:::Brak Natchnienia Na Opis:::....
Powinnaś porozmawiać z tym chłopakiem co "niby" się w tobie kocha. I to tak nie po koleżeńsku. Powiedz mu że ty nie jesteś nim zainteresowana i powiedz mu żeby ci nie zabierał twojego cennego czasu. Jeżeli to nie pomoże niech twój chłopak z nim poważnie porzomawia to moją chwilowa wersja zrobisz jak będziesz chciała
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 11:49
Podejdz do Dawida, strzel mu z liscia i powiedz: sory koles, ale jestem zajeta, odpieprz sie ode mnie wreszcie!
W moim przypadku poskutkowalo xDDD I to... w zeszlym tygodniu xD
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Laki nie powiem sam będziesz wiedział kim
Marcia10
ja mu właśnie strzeliłam w pysk i nic nieposkutkowało myślę że jak dostaanie jeszcze trzy razy to zrozumie:)
_________________ ....:::Brak Natchnienia Na Opis:::....
Skoro piszesz temat na forum to kazdy moze sie wypowiedziec a to ze Cie jakas wypowiedz nie satysfakcjonuje to poprostu nie pisz tu tylko idz po porade do rodzicow;/
I nie obrazaj tutaj nikogo!
A co do tematu to mysle ze nie zaskzodziloby gdybys tak logicznie pomyslala ze skoro masz chlopaka a inny sie dowala to pierwsza osoba do ktorej powinnas sie zglosic o pomoc jest wlasnie Twoj chlopak, ktory napewno nie oleje Twojego problemu. Bo jak sie pewnie domyslasz my Ci tu w niczym nie pomozemy.