| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy on kocha mnie?
Autor Wiadomość
AguSS_13 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 27 Lip, 2008 22:43   Czy on kocha mnie? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej:) Jestem Aga i mam 14 lat. Na koloniach poznałam chłopaka, mateusza, który niestety jest młodszy ode mnie o rok, ale co tam. Czuję że jest dla mnie ważny. Tylko nie wiem czy ja też coś dla niego znaczę . Proszę o pomoc.Wszystko zaczęło się od koncertu Kombii, na którym byliśmy. Jeszcze przed jego rozpoczęciem Mateusz<tak ma na imię> oparł ręce o moje ramiona i położył głowę na moim prawym ramieniu. I tak około 3 razy zrobił. To tak wyglądało jakby się kładł na mnie. Ale oczy miał przymknięte tak na chwilkę, bo spojrzałam na niego biggrin
Potem to następnego dnia poszliśmy na kręgle. To byłam z nim w drużynie i z paroma ludźmi to jak rzuciłam tą kulą już. To Mati mówil że dobrze będzie, dużo będzie. I czasami było a jak nie udawało się to mówił "zawiodłaś mnie" z takim uśmiechem. I częstowałam go czym mogłam to zawsze brał. Po południu to poszłam pozamiatać do chłopaków a tak z nudów to puścili mi muzykę Avril Lavigne i pytali sie czy ja naprawde tak lubie zamiatac to ja mowilam że mi sie nudzi , więc czepiam sie każdej roboty. I jak doszłam do stolika to Mateusz wstał z łóżka i poprzestawiał krzesła żebym mogła dobrze pozamiatać i potem postawił je z powrotem na miejsce. I czułam jego wzrok na sobie, może to jakieś przywidzenia, ale czułam że czasami sie na mnie patrzył. Taki wzrok chyba się czuje. I na stołówce to siedział centralnie za mną krzesło za krzesłem, bo siedzieliśmy przy dwóch oddzielnych stolikach <dziewczyny i chłopaki>.
I jak grałam w siatkę z koleżanką to chłopaki przyszli i mateusz do mnie dołączył oczywiście Razz A innym razem ta sama sytuacja też grałam w siatkę z koleżanką. To chłopaki przyszli razem z Matim to my powiedziałyśmy, że pójdziemy już. To mateusz na to "możecie zostać". I jeszcze po dyskotece ja z siostrą wróciłyśmy wcześniej do internatu i miałyśmy esa wysłać do opiekunki. To ja dodałam na końcu. Pozdrowienia dla Pani, Mateusza i Oli. To potem ta Ola mi przekazała że P Gosia przeczytała to na głos i Mateusz tak powiedział"To naprawdę dla mnie?" i uśmiechnął się podobno. A ostatniego dnia to rano poszłyśmy z dziewczynami do sklepu i kupiłam takie karty gdzie mozna je komus dac i tam takie napisy były, np: Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi lub jestes super, mysle o Tobie itd itp.To ja postanowilam dac mateuszowi karte z napisem jesteś Super i podpisalam dedykacje z tyłu " Dla Matiego od koleżanki z kolonii AguŚ" i tego samego dnia bylismy na plazy i po zakopaniu kolezanki w piasku poszlam rece umyc i nogi to mateusz dobiegl do mnie. I sie pytal co tam slychac i ja powiedzialam ze glupia jestem bo zapomnialam klapkow i tak bede miec brudne nogi. To on usmiechnal sie tylko i potem wrocilismy razem na koc. I powiedziałam mu że ja mam coś dla ciebie na pamiatke i on powiedzial ze przykro mu ze dla mnie nic nie ma. To ja na to, że trudno. I dalam mu ta karte. I potem powiedziałam" Wiesz Mati Ty to na serio jesteś fajny chłopak" . I potem tuż przed wyjazdem to jak sie pchaliśmy do taxi zeby dac bagaże. To Mati wziął ode mnie mój i podał do wlożenia. I potem w pociągu już to siedziałam z nim w przedziale. To P Gosia opiekunka to powiedziała do niego ze pozaczepiałby trochę mnie, bo tak siedzę. A on powiedział że za daleko trochę siedzę. A potem to jakos tak wyszło że zamienilam sie miejscem z Panią Gosią że znalazłam sie u matiego na kolanach :] I Pani Gosia powiedziala ze mam farta że leze na kolanach u mistera kolonii. A mister sie tylko usmiechnął. Potem to pytał sie dlaczego ludzie z mojej szkoly <nie wiedzial ze chodze tam do szkoly> są tacy... i sie zapytalam jacy to on od razu że nie wszyscy i potem sie pytali mnie czy ja chodze tam do szkoly itd. A o 3 tak gdzieś to P Gosia zaczepiala mateusza i laskotala go i mowila zeby lepiej on troche mnie pozaczepial to ten walnął mnie no kolanie no to ja na to "Osz Ty" i tez sie zaczelam z nim bic i laskotac go. I wczesniej jeszcze to mateusz mowil ze chlopaki poszli do dziewczyn sie umowic i pani gosia mowila ze on tez moze i mrugnela do mnie. To on powiedzial ze wie,ale i nie doslyszalam dalej bo odwrocil sie do okna i usmiechnal. I jeszcze przypomnialo mi sie ze na dyskotece to biliśmy sie butelką od Sprite`a razem z Olą i calkiem dobrze nam sie biło :] I nie wiem co jeszcze nic mi nie przychodzi do glowy, ale jeszcze tam parę takich jest wydarzeń między nami. I tak mocno dużo wyszło. Więc na zakończenie proszę o przynajmniej powierzchowne przeczytanie i odpowiedzenie na pytanie czy Mati mnie kocha? i czy mam u niego jakieś szanse? Dziękuję bardzo i jestem wdzięczna za przeczytanie moich wypocin :**** Very Happy

Kto kocha wątpi często w to w co wierzy najmocniej Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3504132
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pon 28 Lip, 2008 00:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poprostu się chłopakowi spodobałaś i Cię polubił^^
Może się zauroczył, jak to się teraz mówi.
Pewnie miałabyś u niego szanse, żeby się z nim spotykać, ale skoro byliście na kolonii, to czy on nie jest czasem z innego miasta? Jeśli jednak się mylę, to napisz do niego sms'a czy na gg, żeby się umówić.
A czy Cię kocha? Chyba za wcześnie mówić tu o miłości.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 28 Lip, 2008 06:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wspomnienia na całe życie : )

Pewnie że Cię Kocha, wystarczy że mrugniesz a padnie : ) Jeśli jesteście z jednego miasta - wal do niego śmiało, umówcie się, pospotykajcie - reszta sama z siebie wyjdzie : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu