Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 19:34 Pytanie z potrzebną odpowiedzią
Siemanderko.
Od razu do rzeczy:
-rafał jest najlepszym kumplem Damiana.
-Ja jestem zakochana w Damianie
-Damian nie ma gg i neta
-rafał ma neta i gg
-mam numer gg rafała i znim czasem sobie pogadam
-damian czasem pisze ze mną na gg rafała
-i pisze że chce ze mną chodzić i że mnie kocha i takie (wiecie o co mi chodzi)
-to poprostu pisze głupoty
-potem rafał mówi że to nie on tylko damian
-no to mu wybacze
-ale ile razy można wybaczać kiedy zawsze wszystko się powtarza??
Powiedzcie mi jaki to ma sens (bo czasem mam chęć uwierzyć [ale przecieź nie moge]
I bardzo pragnę odpowiedzi na te o to pytanie ::
Jak się nazywa jego problem że tak się zachowuje czy ktoś to zna ?? Pilnie czekam na odpowiedzi (chodzi o Damiana)
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 21:52
-Damian robi sobie jaja z kolegi i z Ciebie
-Przecież on nie pisze tego od siebie
-jeżeli masz zamiar powiedzieć mu że go kochasz, to tego nie rób, bo na tym źle wyjdziesz
-nie sądzę żeby brał to poważnie, więc raczej sobie daruj
-możesz się obrazić/nie odzywać się/albo cokolwiek innego...
Wiesz co Ci powiem dziewczyno? Daj sobie w końcu luzu...Ileż można tych tematów zakładac, żygac się chce na myśl o Damianach i Kamilach, bo codziennie taki temat o nich zakładasz. Gościu robi sobie z Ciebie jaja, ale tak naprawdę mu się podobasz (znam takie przypadki- myśli dla jaj to zrobię, a może coś z tego będzie
Do każdego postu kasi będę dodawać
I zobaczymy ile się tego uzbiera. Chłopak se z ciebie jaja robi i ty musisz wiedzieć czy te jaja tak dla jaj <lol> czy może to takie podrywanie....
Powiem szczerze i prosto Kasia to jjuż staje się nudne aby pisać tylko onich posty nie umiesz sama tego rozwiązać ??wiem że cie to cieszy ale skończ z tym!!!
_________________ ....:::Brak Natchnienia Na Opis:::....