| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Alle klapa
Autor Wiadomość
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 21 Paź, 2007 20:11   Alle klapa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ello.

Ostatnio zmieniony przez Kasia dnia Pią 18 Lip, 2008 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Paź, 2007 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Trzy funty lnu.

CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 21 Paź, 2007 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Probujesz nam wmowic ze koFFalas Damianka, ale po jednej rozmowie z MiFFałkiem zakoFFalas sie w nim? =|
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Holly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 21 Paź, 2007 22:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eeee... Trochę to wszystko dziwne. Nie jestem pewna czy rozumiem o co chodzi Confused

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Paź, 2007 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zaraz się pojawi Zbyszek i też się w nim zakocha : ) Dziewczyno wrzuc na luz : )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 22 Paź, 2007 15:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nierozumiem Cie, najpierw twierdzisz ze zakochalas sie w Damianie a potem NAGLE zakochalas sie w Michale..widac to co "czulas" do Damiana nie bylo zakochaniem a zwyczajnym zauroczeniem o ile mozna to nazwac zauroczeniem...skoro przezucilas sie na Michala po jednej rozmowie...Najlepiej daj sobie spokoj z chlopakami Razz

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Paź, 2007 17:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

widac to co "czulas" do Damiana nie bylo zakochaniem a zwyczajnym zauroczeniem

O-ho, grupa ekspertów się zbiera : )
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Paź, 2007 00:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehehe a zebys wiedzial bo jak mozna sie w kims kochac a za moment zakochac w innym RazzP zakochanie jest czyms glebszym niz zauroczenie;p

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Paź, 2007 06:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak, tak, czy Ja coś mówię? Toż to niedorzeczne zakochać się w jednym, a potem w drugim, no racja. Przecież zakochanie zawsze musi być poprzedzone zauroczeniem, bo jest czymś głębszym, tak, tak, przecież tak było w podręczniku, zapomniałem...

... ; )
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Paź, 2007 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh..byc moze pisalo, nie wnikam;P zakochanie jest czym glebszym niz zauroczenie i nie trzeba czytac podrecznikow zeby to wiedziec Wink

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 03 Lis, 2007 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To do Miala było zauroczenie teraz to wiem
Smile
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 03 Lis, 2007 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesteś lepsza niż telenowele brazylijskie...

Cytat:
Dzisiaj z nim rozmawiałam prze sms-y ale powiedziałl że nie mam u niego szans no nie typuje w szatynkach.

To mnie rozwaliło ;p
Na prawdę bardzo to jest smutne, że ludzie smsowanie nazywają już rozmową...
Ehh... też kiedyś muszę komuś tak wypalić ;p

Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 05 Lis, 2007 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Cytat:
Dzisiaj z nim rozmawiałam prze sms-y ale powiedziałl że nie mam u niego szans no nie typuje w szatynkach.

To mnie rozwaliło ;p
Na prawdę bardzo to jest smutne, że ludzie smsowanie nazywają już rozmową...
Ehh... też kiedyś muszę komuś tak wypalić ;p

Mnie to rozwaliło, że ona nie ma szans bo nie lubi szatynek..... Very Happy Very Happy Very Happy

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
Voltres Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 05 Lis, 2007 16:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

btw. prawda jest taka, że smsy mogą łatwo popsuć kontakt między dwojgiem ludzi (zwłaszcza młodych), bo prawda jest taka:

Przez smsa człowiek może ,,powiedzieć znacznie więcej", ale to nie prowadzi do nawiązania większego kontaktu i do powiększenia więzi z drugą osobą z drugą osobą.

Kasia:
Jesteś jeszcze ,,mała" i takie problemy są normalne... dziewczynki w tym wieku stają się bardzo uczuciowe (tak jak Ty). A chłopcy zaczynają zbierać pokemony. (przynajmniej kiedyś tak było J )

Więc moim zdaniem:
Co byś nie robiła i kogo jakbyś nie kochała to i tak nic z tego nie będzie - za parę lat sama będziesz się z siebie śmiała.

Pozdrawiam
Volt

cropper Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 09 Lis, 2007 17:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Miałam wczoraj impreze urodzinkową i byli dwaj chłopcy (z 5 e) Damian i Mifal (mifal to ksywka michała)

Cytat:
OKAZUJE SIĘ ,ŻE NIC NIE CZUŁAM DO DAMIANA,A ZAKOCHAŁAM SIĘ W MIFOLU

Ty chodzisz do 5 klasy podstawówki? Czy może jakieś inna dziwna szkoła z 6 klasami no bo jak do podstawówki to się nazywało zauroczenie.

Cytat:
Doradzicie mi no niee czy mam nie miec chłopaka czy mam na razie nie zwracac uwagi na mifola??( a i komunikat ania to przyjaciłka mifola (chodziła z nim i bardzo go lubi)) Crying or Very sad

Wiesz co? Odpuść se narazie chłopaka. Poczekaj troche czasu
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu