_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Nierozumiem Cie, najpierw twierdzisz ze zakochalas sie w Damianie a potem NAGLE zakochalas sie w Michale..widac to co "czulas" do Damiana nie bylo zakochaniem a zwyczajnym zauroczeniem o ile mozna to nazwac zauroczeniem...skoro przezucilas sie na Michala po jednej rozmowie...Najlepiej daj sobie spokoj z chlopakami
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 06:06
No tak, tak, czy Ja coś mówię? Toż to niedorzeczne zakochać się w jednym, a potem w drugim, no racja. Przecież zakochanie zawsze musi być poprzedzone zauroczeniem, bo jest czymś głębszym, tak, tak, przecież tak było w podręczniku, zapomniałem...
btw. prawda jest taka, że smsy mogą łatwo popsuć kontakt między dwojgiem ludzi (zwłaszcza młodych), bo prawda jest taka:
Przez smsa człowiek może ,,powiedzieć znacznie więcej", ale to nie prowadzi do nawiązania większego kontaktu i do powiększenia więzi z drugą osobą z drugą osobą.
Kasia:
Jesteś jeszcze ,,mała" i takie problemy są normalne... dziewczynki w tym wieku stają się bardzo uczuciowe (tak jak Ty). A chłopcy zaczynają zbierać pokemony. (przynajmniej kiedyś tak było J )
Więc moim zdaniem:
Co byś nie robiła i kogo jakbyś nie kochała to i tak nic z tego nie będzie - za parę lat sama będziesz się z siebie śmiała.
Pozdrawiam
Volt
_________________ A ja chce zjeść ciasteczko, pragnąć go i móc jeść je wtedy kiedy tylko chce! ot co!
Miałam wczoraj impreze urodzinkową i byli dwaj chłopcy (z 5 e) Damian i Mifal (mifal to ksywka michała)
Cytat:
OKAZUJE SIĘ ,ŻE NIC NIE CZUŁAM DO DAMIANA,A ZAKOCHAŁAM SIĘ W MIFOLU
Dzisiaj z nim rozmawiałam prze sms-y ale powiedziałl że nie mam u niego szans no nie typuje w szatynkach.
Ty chodzisz do 5 klasy podstawówki? Czy może jakieś inna dziwna szkoła z 6 klasami no bo jak do podstawówki to się nazywało zauroczenie.
Cytat:
Doradzicie mi no niee czy mam nie miec chłopaka czy mam na razie nie zwracac uwagi na mifola??( a i komunikat ania to przyjaciłka mifola (chodziła z nim i bardzo go lubi)) Crying or Very sad
Wiesz co? Odpuść se narazie chłopaka. Poczekaj troche czasu