Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 20:56 Poradnik. CZyli FAQ czyli najpierw zajżyj tu a potem zadawaj
Kurcze. Zauważyłem dużo pytań a propos...czy on mnie kocha itd.... Więc zbiorę wszystkie odpowiedzi tutaj.
Pytanie nr 1-----------------Czy on/ona mnie kocha---------------------------------------------------
ODP.1- My ci nie możemy pomóc w tym bo nie widzimy sytuacji ale możesz to zauważyć patrząc na kryteria:
1. Przysuwa się do ciebie, chce koło ciebie siedzieć itd.
2. Chętnie z tobą smsuje, gada....Martwi się jak nie odpiszujesz
3. Martwi się o ciebie gdy jesteś chory (a) itd.
4. patrzy się na ciebie itd.
Jeśli spełnie 1 z tych warunków to znaczy ze cie lubi. jesli spelnia wszystkie-zabujal/zabujala sie w tobie. Oczywiscie to nie tak od granicy do granicy. Np. ktos patrzy tylko na ciebie a nic innego-może cie kochać lecz jest nieśmiały. To musisz zauważyć nie oczami lecz sercem....
Pytanie nr2--------------------Jak jego/ją rzucić- ------------------------------------------
brew pozorom to nie jest proste... Już chcesz mu.jej powiedzieć.... Nie możemy być razem ale....to ci staje na końcu języka i nie dasz rady tego powiedzieć.
ODP.1 Powiedz mu /jej nie możemy być razem.....
ODP.2 Staraj się pokazać jej/jemu że już nici z przyjaźni.
ODP.3 Jak nic z tego nie skutkuje po prostu postaraj się odwrotnie...żeby to on/ona najpierw to powiedziała.
Pytanie nr 3. mam już dziewczyne/chlopaka lecz.... zaczął podobać mi się ktoś inny. Co robić?
ODP1 Nie martw się. To zapewne tylko chwilowe zauroczenie. Nie przejmuj się nim/nią, nie myśl o nich. Gdy ci się nudzi pewnie zaczniesz o nim/niej myslec. Wtedy poprostu zajmij się np. hodowlą trylobitów czy prostą grą na kompie.
ODP2. Jak to będzie trwwało dłużej niż tydzień poprostu....Częściej spotykaj się z dziewczyną/chlopakiem. Powinno pomóc.
RESZTE ODP NA PYTANIA ZAMIESZCZĘ POTEM! BYE ALL!
Post poprawiony. Zwracaj uwagę na ortografię i choćby literówki, bo to bardzo utrudnia czytanie //Monik
Ostatnio zmieniony przez cropper dnia Pon 10 Wrz, 2007 17:53, w całości zmieniany 1 raz