Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 18:24 Czy list miłosny to dobry pomysł?
Co byście powiedziały na list miłosny...?
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 22:18
Jeżeli byłby ładnie, oryginalnie napisany to czemu nie ? Ale nie wszyscy mają talent do takich rzeczy, i gdybym dostała coś w stylu "Na górze róże..." to nie byłabym zachwycona
Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 22:52
Jako że maiłem okazję parę razy zobaczyć reakcję kobiet na przeróżne liściki, to powiem Ci tak - Jest to bardzo niebzepieczna rzecz.
Z jednej strony można w ten sposób oczarować dziewuchę że hej, z drugiej można łatwo zrobić z siebie idiotę. List musi być bardzo przemyślany i bardzo dobrze wykonany. Sam fakt że to "list" i że wyrazisz w nim swoje "uczucia" niewiele daje.
Liczy się forma. Nawet papier, nawet koperta - tutaj forma ma znaczenie. Wiadomo co chcesz przekazać, i białogłowa otwierając ten list już wie co tam jest w środku. Liczy się więc jak Ty to tam ułozysz.
No i tu kwestia czy masz do tego "dryg" czy nie - jeśli nie, nawet się za to nie zabieraj. Lepiej daj dziewuszce kwiaty. Jeśli tak - Jest Twoja.
Dokladnie.. jesli wezniesz jakis bele jaki papier, i napiszesz w nim kocham Cie bo.. i takie tam perdoly, to sam bym pomyslal. Kto to napisal? to jest dzecinne.. lepsze beda wspolne chwile mile spedzone, niz liscik ktory moze wszystko zniszczyc
na gorze roze... to dla dzieciakow na walentynki..
Shaunri extrawykład =D
ale jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje...
zebym jednym glupim słowem nie zrujował wszystkiego, co juz wypracowalem... ;p
i tak to wyglada w teorii xp
Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 10:01
Jeśli próbowałeś już coś pisać i z efektów byłeś zadowolony to możesz spróbować - na błędach się człowiek uczy, tak więc jeśli to bedzie błędem to szybko się o tym dowiesz : )
Jeśli jednak nigdy wierszy, czy jakiejkolwiek poezji nie pisałeś, to lepiej sobie to daruj i zajmij się bardziej konwencjonalnymi metodami zdobywania dziewcząt. W XXI wieku list to bardzo trudna forma wyrażania uczuć, szczególnie w stosunku do młodych kobiet.
Aczkolwiek z drugiej strony do odważnych świat należy, co nie ; )?
fajny pomysl tylko pamietaj...1,2 listy
nie 10!!
mialalm takiego chlopaka on mi codziennie po 2 listy wysylal
to bylo wkuzajace!! i z nim zerwalalam!!
pamietaj 1 lub 2 listy
Ja kiedyś dostałam taką kartkę walentynkową Na rzece na nilu siedzi Kamila na krogodylu a, przy niej Kamil pięknie ubrany po same uszyw niej zakochany XD