Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 12 Lut, 2006 16:06
z odpowiedzi dwoch poprzedniczek wybieram chyba tą drugą. Strona jest ciekawa, ale mogłaby być jeszcze bardziej ciekawsza. Ale też mogłabym tu siedzieć godzinami (raz tak sie zdarzalo)
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Ja wstrzymuja sie od glosu moja odpowiedz bylaby nie obiektywna z uwagi na czas w jakim mnie nie bylo na forum. Za moich czasow wydaje mi sie ze strona byla naprawde profesjonalna, ciekawa, pouczajaca, bezpieczna i kompetetni uzytkownicy doradzali fachowo i pomagali ale czasy i ludzie sie zmieniaja
Co do wygladu strony a mianowicie forum bo tylku tu czasami zagladam zmienilbym go troszki fora phpbb staly sie zbyt bardzo ogolnodostepne dlatego tez staja sie coraz nudniejsze i monotonne.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 20:13
Co sadzę o tej stronie?
Kiedyś mi się podobała, grałam tu w gry, ściągałam tapety, czytałam w Bibliotece książki, które były trudnodostępne w zwykłych bibliotekach. (teraz już chyba biblioteka od dłuższego czasu jest zamknieta)
A teraz? Zaglądam tu tylko na forum. Strona DzieciOnLine jest na pewno bardzo fajna dla młodszych dzieci, maluchów. Ostatnio przez przypadek trafiło w moje ręce czasopismo "Mamo, to ja!" w którym polecano właśnie stronę DzieciOnLine, że maluchy mogą tam znależć kolorowanki, puzzle itd.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer