| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
PIERWSZA MIŁOŚĆ...
Autor Wiadomość
Domi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 20:05   PIERWSZA MIŁOŚĆ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam!
mam 16 lat i nigdy nie miałam chłopaka... można powiedzieć, że miałam pecha w miłości... albo zakochiwałam się w jakimś aktorze, piosenkarzu (czy to miłość?), albo w chłopakach, których których kompletnie nie znałam, tzn. onie nie znali mnie, albo w jakimś kumplu, który był już zajęty...
ale ostatnio poznałam Jego... (jest wolny) zaczęliśmy rozmawiać... i muszę przyznać, że bardzo lubię przebywać w Jego towarzystwie, a wręcz go szukam... On również często do mnie przychodzi pod jakimś pretekstem, żeby pogadać, albo razem posiedzieć... po pewnym czasie zorientowałam się, że mi na nim zależy... czuję zazdrość kiedy go widzę śmiejącego się z inną dziewczyną... dlatego, że wreszcie się zakochałam i boję się żeby ktoś mi go nie odebrał... czasami bardzo bym chciała, żeby wziął mnie za rękę, przytulił... jest bardzo wartościowym i świetnym chłopakiem...
ostatnio nie widziałam go parę dni i zaczęłam trochę tęsknić... ale później poczułam jakąś obojętność... wcześniej wyobrażałam sobie trochę innaczej swojego chłopaka, że będzie zwariowany i w ogóle... o On jest raczej spokojny, ale odpowiedzialny... nie jest też superprzystojny, jak to kiedyś sobie marzyłam...
nie chciałabym szukając miłości idealnej, stracić miłość prawdziwą...
jakl już pisałam nie miałam nigdy chłopaka i żyłam swoimi wyobrażeniami... teraz pojawił się On... nie spełnia w 100% moich wyobrażeń, ale kiedy przy nim jestem jest mi dobrze...

czy to jest miłość? nie chciałabym go zranić... możecie napisać co o tym sądzicie...

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy to jest miłość? a czy myślisz że tu siedzą jacyś jasnowidzowie, wszystko wiedzący? czy to miłość ty nie potrafisz powiedzieć, a co dopiero my, nieznający ciebie ani jego.. próbuj, czas pokaże..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MaDz!A Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w koncu milosci sie nie szuka tylko ona sama przychodzi wiec to moze byc to Wink
a co do tego ze nie widzialas go pare dni i ci zobojetnial to mialam tak samo ale kiedy znowu zobaczylam mojego "ukochanego" to znowu nim byl ^^ zrobilam - " " bo on juz nie jest moim ukochanym. ale to nie do tematu ^^
jesli widzisz ze ty mu sie tez podobasz to powiedz mu ze ci na nim zalezy. nawet powiedz mu to jesli uwazasz ze mu sie nie podobasz bo moze byc inaczej. jesli sie wstydzisz to powiedz na gg czy sms'em. i powiedz ze ci sie podoba. ja tak zrobilam i on wtedy mi powiedzial ze od dawna sie we mnie podkochiwal Wink
zrob jak uwazasz Smile pozdro ;*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

milosc rodzi sie z czasem. to co do niego czujesz to najprawdopodobniej zauroczenie, ktore moze przerodzic sie w cos wiecej Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Paź, 2006 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak zauważysz po kilku następnych postach, każdy inaczej określa "Milość" - Więc i tak się nie zrozumiemy. Dla jednych miłość jest mniej wartościowa jak przyjaźń, dla innych bardziej, dla innych nie ma miłości, dla innych bla bla bla...

... Zależy Ci na nim - I to jest idealne okreśelenie tego co zaszło. Możesz sobie myśleć o tym miłość, zauroczenie, przyjaźń, znajomość - nieważne - Zależy Ci na nim i to się liczy.

I więcej nie idzie Ci podpowiedzieć, wszystko zalezy od tego co TY czujesz.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 16 Paź, 2006 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, masz racje. niech DOMI sama zdecyduje co z "tym" dalej zrobic
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Paź, 2006 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko nie wyznawaj milosci SMS'em, albo GG. Najlepiej w cztery oczy...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Paź, 2006 16:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

... w ogóle nie wyznawaj miłości, najpierw rozbierz się i podejdź do lustra, spójrz między swoje piękne nóżki i odpowiedz sobie na pytanie, kto Ja winien wyznać...
Powrót do góry
Voltres Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 17 Paź, 2006 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chciałbym tutaj podzielić się swoimi spostrzeżeniami... uważam, że jeżeli Ci na nim zależy, to powinnaś z nim chodzić. Czy jest coś w tym złego, że w tym momencie to może nie być miłość? prawdziwa miłość rodzi się z czasem, nikt w nikim nie zakochuje się z minuty na minutę i już nie może bez niego żyć. Nie należy się bać chodzić z kimś do kogo uczucie nie jest pewne na dzisiejszy dzień... nawet gdy nie wyjdzie i po tygodniu, miesiącu się rozstaniecie... to pozostaną Ci wspomnienia. Należy pamiętać, że życie jest tylko jedno.... nic nie tracisz, a możesz zyskać.

Złamie Ci serce? lub Ty mu je złamiesz? życie jest brutalne, a na pewno bardziej by Cię bolało złamanie serca przez tego wymarzonego i spełniającego wyobrażenia na 100%.

Takie jest moje zdanie na ten temat

Pozdrawiam
Wink
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 17 Paź, 2006 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobrze to napisales. twoja rada jej sie najbardziej przyda Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Voltres napisał/a:
Chciałbym tutaj podzielić się swoimi spostrzeżeniami... uważam, że jeżeli Ci na nim zależy, to powinnaś z nim chodzić. Czy jest coś w tym złego, że w tym momencie to może nie być miłość? prawdziwa miłość rodzi się z czasem, nikt w nikim nie zakochuje się z minuty na minutę i już nie może bez niego żyć. Nie należy się bać chodzić z kimś do kogo uczucie nie jest pewne na dzisiejszy dzień... nawet gdy nie wyjdzie i po tygodniu, miesiącu się rozstaniecie... to pozostaną Ci wspomnienia. Należy pamiętać, że życie jest tylko jedno.... nic nie tracisz, a możesz zyskać.

Złamie Ci serce? lub Ty mu je złamiesz? życie jest brutalne, a na pewno bardziej by Cię bolało złamanie serca przez tego wymarzonego i spełniającego wyobrażenia na 100%.
Wink

muszę przyznać, że chyba masz rację... chodzi tylko o to jak się do niego teraz zbliżyć, aby coś zaiskrzyło z jego strony... jakie byłyby oznaki, że On coś do mnie czuje...?

opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 16:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uważam, że jeżeli Ci na nim zależy, to powinnaś z nim chodzić.
??

a On chce z nią chodzic?

PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 18:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nic nie mówi... nawet nie wiem czy cos do mnie czuje...

Junior
Junior

PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 19:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli nigdy z nim nie rozmawialas to sie nie znacie wiec raczej nie mozecie nic do siebie czuc. trzeba sie blizej poznac, troche ze soba poprzebywac a nawet po tygodniu moze sie okazac ze sie w sobie "zakochaliscie". milosc bedzie sie rodzila z czasem. pamietaj o tym Wink
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 18 Paź, 2006 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a może się okazać że on jest głupim kretynem i nie chce go znać..
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi