Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 16:19 czy mu o tym powiedziec?
hej podoba mi sie pewien chłopak którego zbyt dobrze nie znam. Kamil bo tak ma na imię jest ode mnie starszy o rok. Ja z nim jeszcze nigdy nie rozmawiałam, nawet gdy on chciał zemną porozmawiać to ja sie czerwieniłam i udawałam ze go nie slysze. czy mam mu powiedziec ze mi sie podoba?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 16:25
Może nie tak od razu. Najpierw porozmawiajcie parę, paręnaście razy i potem dopiero zasugeruj mu w delikatny sposób (nie mówiąc "podobasz mi się", tylko dając mu to do zrozumienia), że Ci się podoba.
A poza tym skoro nawet z nim nie rozmawiałaś to on może okazać się jednak nie taki fajny, jak Ci się wydaje. Więc czy aby na pewno Ci się podoba? Na odległość nie da się poznać czyjegoś charakteru.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 13:26
Zacznij z nim rozmawiac, kiedy poznasz ze jest miedzy wamilepiej to zdecydujesz czy mu jakos powiedzic czy nie (charakter moze miec wstretny). Jak sądzisz. Jak poczujesz ze on do ceibie tez czuje cos (pozytywnego) to mozesz mu powiedziec, ale miej pewnosc, ze nikomu nei wygada i nikt o tym nie bedzie wiedzial.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Jak sądzisz. Jak poczujesz ze on do ceibie tez czuje cos (pozytywnego) to mozesz mu powiedziec, ale miej pewnosc, ze nikomu nei wygada i nikt o tym nie bedzie wiedzial.
A to czemu? Czy nie uważasz, że największy błędem jest mówienie takich rzeczy. Jak już będą się całować, albo razem leżeć to niech sobie to mówią..
a ja kiedyś sie zakochałam w chłopaku który był o 4 lata odemnie starszy i zareagowałam tak sama ale ten chłopak był kolegą mojego brata i przychodził do nas