Mam kolezanke, ktora w stosunku do niektorych dziewczyn zachowuje sie jak lesbijka. do mnie na szczescie juz az tak nie wiec chce sie ciagle przytulac, chodzic za reke. i wiecie, ze teraz sie dziewczyny na pozegnanie i przywitanie caluja sie w polik. to ona chce w usta!
wczoraj byla zazdrosna ze jej jedna z ulubionych kumpeli przytulila inną...
chce tez ciagle siadac dziewczyna na kolana lub zeby one jej. nie wiem jakie jej jeszcze zachowania moge opisac bo juz nie pamietam ale jak cos bedzie to dopisze.
co z nia jest? zachowuje sie jak lesbijka...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
ale ty udzielasz super porad...wszystkich wysmiewasz...
Głupie pytanie, głupia odpowiedź.
Co to za różnica czy jest hetero, homo czy bi?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
chodzi wlasnie o to ze nie wiem! dlatego chce zobaczyc co wy uwazacie na ten temat.
a jesli masz tak odpisywac (np. w jednym temacie napisales ze ma sie zabic) to lepiej nic nie odpisuj jesli nie wiesz co...
[ Dodano: Pon 16 Paź, 2006 18:25 ]
Cytat:
czy coś kryje się za tym nadmiernym lubieniem dziewczyn?
chodzi wlasnie o to ze nie wiem! dlatego chce zobaczyc co wy uwazacie na ten temat.
Naprawdę trudno wywnioskować z moich postów co uważam? Uważam, że za bardzo się przejmujesz rzeczami nieistotnymi.
Poza tym Twoja koleżanka wcale nie musi być lesbijką, może się wygłupia, próbuje zwrócić na siebie uwagę albo brakuje jej czułości. Cholera wie, nie znamy jej, jak mamy to ocenić?
—Michael Shermer
—Michael Shermer
3/4 dziewczyn które znam tak się zachowują i z tego co wiem nie są lezbijkami wg mnie ty jesteś za bardzo konserwatywna chociaż one są troche starsze od ciebie i może dlatego właśnie tak się zachowują