Jeśli o mnie chodzi to wolałbym być ginekologiem i międlić kobietom między nogami, niż być chirurgiem i międlić we wnętrznościach...
A ja seksuologiem i słuchać tudzież opowiadać różne świństewka.
Cytat:
ale u ginekologa nago :O i na dodatek grzebie ci tam gdzie nie powinien xP
Jak to nie powinien? Ginekolog powinien grzebać w drogach rodnych kobiety, a nie powinien np. w gardle ;p
A z tym brokatem, to nawiązywałem do pewnej urban legend, która zanim pojawiła się na bashu od paru lat krążyła po sieci. Prawie każdy zna kogoś, kogo koleżanka/krewna/znajoma popryskała się brokatem, to tak jak z rondem w Opolu i misją studentów na Marsa.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
tak, i pewnie jak z łamiącymi się w dziewczynach przedmiotami..
Nie zapominaj o klasyku z dziewczyną która miała urodziny i smutna, że wszyscy zapomnieli, skłoniła psa do zrobienia m[słowo, którego nie mogą znać dzieci]y, gdy znienacka wyskoczyli goście.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
E tam, w średniowieczu nigdy nie musiały, a żyły (niektóre).
—Michael Shermer
Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 15:23 Re: Co jest nie tak?
Aga002 napisał/a:
KkAaSsIiAa napisał/a:
Hej. Mam pewien problem.
Mam 15 lat.
Miesiączkuję.
Jestem wysoka.
A moje piersi? Nie mam nawet rozmiaru A.
Co jest nie tak?
Zalozylas te temat dosyc dawno wiec moze ci juz urosly piersi ?? odpisz prosze i pozdrowka :*
Przecież odpisała dość niedawno, 2 sierpnia, że:
KkAaSsIiAa napisał/a:
Od czasu zakonczenia tego tematu moje piersi nie powiekszyly się
wrecz odwrotnie-zmalaly
[ Dodano: Pon 28 Sie, 2006 19:52 ]
aha. to nie wiem dlaczego tak masz. moze idz do ginekologa, ale nie na badanie tylko spytaj sie o twoj problem, a ginekolog na pewno bedzie chcial obejrzec twoje piersi. najlepiej isc do kobiety a tak w ogóle to bylas juz u ginekologa? i jeszcze jedno::: masz uwypuklony sutek, a w nim taki ze tak powiem "gruczoł"?
nie urosly chociaz ostatnie dni byly dziwne. mam wrazenie, ze piersi sie troche powiekszyly. nie widac tego, ale kiedy ich dotykam to sa inne niz byly...chyba wieksze
sutek jest wypukly, ale nie ma w nim chyba gruczolu