Frigg- mam wystarczajšco dużo dowiadczenia, by uważać morderstwo za co złego. Kobieta chce usunšć cišżę, bo jej przeszkadza- gdy jej na to pozwolimy, to równie dobrze możemy zezwolić na zabijanie ludzi stojšcych przed nami w kolejce.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 21:43
ani to, ani to niestety...
stwierdzenie, ze kobieta usuwa bo jej przeszkadza wskazuje na wybitne ograniczenie i brak wiedzy o zyciu, tudziez spaczona wizje swiata, gdzie kobiety to dzielo szatana i wszytsko co zle wywodzi sie od nich
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Otwieracz Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 22:00
Już wczeniej pisałem, że sš po prostu lepsze, choć niekiedy trudniejsze rozwišzania. Przykładowo, w przypadku męża-gwałciciela oczywistš reakcjš powinien być rozwód, przy trudnej sytuacji majštkowej- wstrzemięliwoć, w przypadku gwałtu- oddanie do adopcji, itp., itd.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 22:42
oczywisce-bardzo latwo to mowic oddac do adopcji, wszka ty w ciazy z gwalcicelem ani z nikim innym nie bedziesz, zreszta w zycieu jest wiele oczywistych rozwiazan a jakos sie znich nie korzytsa bo zycie w ogole bywa takie oczywiste...zreszta, nid bardzo skutecznie podsumowala jakokolwiek wymiane postow z toba...
Myślę ,żę w niektórych wypadkach aborcja jest potrzebna.Ale powinno jej nie być w Polsce , bo jeśli ludzie decydują się na stosunek bez zabezpieczeń to mogą być gotowi na to ,że dziewczyna może zaJŚĆ w ciąże.
Wiadomo ,że jeśli dziewczyna została zgwałcona to powinna zrobić aborcje jeśli tego chce!
Są też inne wypadki w których mogą zrobić aborcje , ale w Polsce możne dać łapówkę dla lekaRZA ginekologa iusunie ciąże. To niesprawiedliwe!!
_________________ Czasami życie daje porządnego kopa w dupe.
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004 10:29
Kręcicie się w kółko...
Aborcja jest w Polsce zakazana, ale tak czy tak ludzie którzy chcą jej dokonać zrobią to, więc nie widze problemu aby ją zlegalizować.
Amen
Jak czytam niektóre posty to wydaje mi się że niektórzy zostali poddani częściowej aborcji ....
To co miałem napisać napisałęm wcześniej a teraz tylko wkładam plauszki wam do oczu Takie małe przyjemności a jak cieszą
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Otwieracz Gość
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 12:42
Nie było to podsumowaniem dyskusji, jedynie rzucaniem obelg w mojš stronę. W takim razie mogę już spokojnie napisać co o was mylę.
Wasze wypowiedzi wiadczš o kurestwie moralnym i o poważnych problemach z myleniem. Odradzam wam spędzanie czasu na forach internetowych- lepiej pooglšdajcie filmiki z nagimi facetami/babami.
P.S. odnosi się to tylko do osób, rzucajšcych w mojš stronę obelgi. Do reszty nic nie mam, po prostu pewien poziom dyskusji musi być zachowany. Nie zgadzajmy się z poglšdami, ale nie atakujmy ludzi.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 13:08
nie sadze, aby nazwanie kogos ograniczonym bylo obelga - jedynie stwierdzeniem faktu, bo czy wszak wskazywanie w kolko jednego sposobu rozwiazania (nieskutecznego nota bene) nie wskazuje na ograniczenie?
Hm po za tym pewne niespojnosci widze w wypowiedzi, zarzucasz mi(nam) brak myslenia, dlatego, ze mysle(imy) inaczj niz Ty, hm no i gdzie tu konsekwencja?
Jak rozumiem Twoje zdanie jest jedynie sluszne, a kazdy kto ma inne jest glupi, no coz
otwieracz napisał/a:
Nie zgadzajmy się z poglšdami, ale nie atakujmy ludzi
no coz, a co wlasnie przed chwila zrobiles?
Moze zacznij od siebie, potem zajmij sie innymi.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 14:17
noo otwieraczu..skoro znasz sie tak na morlanosci i zasadach prowadzenie dyskusji to 'kur**wienie w twoich postach pokazuje ze jest calikem inaczej...mozna mowic sobie rozne nieprzyjeme epitety, ale wulgaryzmy to juz jest naprawde agresja slowna...i tylko dlatego ze ktos ma inne poglady niz ty? a tak zwraszasz na to uwage...
Otwieracz Gość
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 16:15
Nidhogg napisała, że tylko stwierdza fakty. Ja również tylko stwierdzam fakty.