Trzeba było nie chudnąć.
Zresztą muszą istnieć dziewczyny bardziej płaskie, żeby te bardziej wypukłe mogły się wyróżniać w tłumie ;p
A małe i tak jest piękne, hej!
Trzeba było nie chudnąć.
Zresztą muszą istnieć dziewczyny bardziej płaskie, żeby te bardziej wypukłe mogły się wyróżniać w tłumie ;p
A małe i tak jest piękne, hej!
Nie chudnac???
Nie chudlam. Jestem taka szczupla i juz.
Nawet bez tych bardziej plaskich te z wiekszymi sie wyrozniaja.
Moze i male jest piekne, ale najpierw trzeba miec te male.
Wysłany: Nie 27 Sie, 2006 20:44 Re: Co jest nie tak?
KkAaSsIiAa napisał/a:
Hej. Mam pewien problem.
Mam 15 lat.
Miesiączkuję.
Jestem wysoka.
A moje piersi? Nie mam nawet rozmiaru A.
Co jest nie tak?
Zalozylas te temat dosyc dawno wiec moze ci juz urosly piersi ?? odpisz prosze i pozdrowka :*
Przecież odpisała dość niedawno, 2 sierpnia, że:
KkAaSsIiAa napisał/a:
Od czasu zakonczenia tego tematu moje piersi nie powiekszyly się
wrecz odwrotnie-zmalaly
[ Dodano: Pon 28 Sie, 2006 19:52 ]
aha. to nie wiem dlaczego tak masz. moze idz do ginekologa, ale nie na badanie tylko spytaj sie o twoj problem, a ginekolog na pewno bedzie chcial obejrzec twoje piersi. najlepiej isc do kobiety a tak w ogóle to bylas juz u ginekologa? i jeszcze jedno::: masz uwypuklony sutek, a w nim taki ze tak powiem "gruczoł"?
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 30 Sie, 2006 09:14
Większość dziewczyn krępuje się iść do ginekologa, więc gdy mają do wyboru ginekologa mężczyznę, a kobietę - to wybiorą kobietę...
Co nie znaczy, że kobiety w tych sprawach są lepsze. ; )
Nie zapomnijcie przed pójściem spryskać się brokatem.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Lekarz to lekarz. Oni mają takie widoki na codzień i nie czerpią z nich satysfakcji, za pewne często już mają dość patrzenia wgłąb kobiet.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sro 30 Sie, 2006 16:53
nasty_girl napisał/a:
gdzieś na jakimś forum czytałam właśnie opowiadania panienki, która sie popsikała perfumami, a okazało się że są z brokatem..
Czytałam o tym na Bashu Opowiadała dziewczyna, że jej koleżanka popsikała się perfumami, a lekarz mówi: "No, nie musiała się pani do mnie tak stroić!" i ona patrzy w domu, a te perfumy są z brokatem Lol.