Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 15:59
Umiem grac, w szkole jest kolko szachowe ktore prowadzi facet uczacy muzyki. W przerwach miedzy lekcjami a kolkiem angielskim mialam godzinke przerwy wiec czasami chodzilam a ostatnio grywam z mlodszym bratem. Moja kolezanka zdobyla 3 miejsce w powiecie w turnieju szachowym.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
To że wy nie schudłyście to nie moja wina, widocznie kiepsko gracie.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 16:12
tak, tak ale sam wysiłek nie wystarczy, co z tego że ktoś gra 2 godz tyg w tenisa, a po przyjsciu do domu je czekolady tabliczkami.. nic.. tak samo z tymi co siedzą przed tv, mój ruch ogranicza się do chodzenia po sklepach, przemieszczania szkoła-dom, spacerowaniu po domu itd.. nie ćwicze na wfie, nie uprawiam regularnie sportu, i mimo, że figury modelki nie mam za grubą się nie uważam, tak więc - nie masz racji.
Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 22:32
<wzdycha> Złotego środka nie ma... Każdy musi go dla siebie znaleźć. Jedna/en potrzebuje nie jeść nic przez tydzień żeby schudnąć kilogram, innemu wystarczy dziennie 10 pompek, a jeszcze inny musi bardzo intensywnie ćwiczyć. Jeszcze inny w ogóle nie będzie/jest gruby i nie musi ćwiczyć. Pytanie innych o rady jest bez sensu, ile ludzi tyle rad i sposobów...
jesli masz szybka przemiane materii to i tak nie przytyjesz nawet zjadajac 20 tabliczek czekolady!! ale mowie chyba o tym ze jesli bedziesz w ruchu (bedziesz wykonywac jakies cwiczenia) to gubisz kaorie i nikt nie mowi ci ze masz sie najesc czekolady po treningu zeby przytyc jeszcze bardziej :>
i nie wiem z czym sie nie zgodzisz niby? ze nie mozna schudnac uprawiajac sport?
Złotego środka nie ma... Każdy musi go dla siebie znaleźć. Jedna/en potrzebuje nie jeść nic przez tydzień żeby schudnąć kilogram, innemu wystarczy dziennie 10 pompek, a jeszcze inny musi bardzo intensywnie ćwiczyć. Jeszcze inny w ogóle nie będzie/jest gruby i nie musi ćwiczyć. Pytanie innych o rady jest bez sensu, ile ludzi tyle rad i sposobów...