Jakbyscie zapomnieli to wcześniejszy rekord pobił ktoś kto zgrywał nasze forum na serwer i tym praktycznie forum zaczęło swirować i tylu uytkowników się zrobiło, a rekord trudno jestpobić, nas chyba nie ma aktywnych 108, a i tak każda osoba nie ma czasu w ten sam dzień o tej samej godzinie
Dostałąm na gg wiadomość od miracle, żeby wejść na forum bo bijecie rekord. No to ja weszłam i poprosiłam inne osoby z forum na gg żeby weszły. Może się udać............
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 17:50
E tam po co bić rekordy, dobrze jest jak jest bo 108 użytkowników to i tak dużo
Jestem przeciwko ponownemu próbwaniu, bo IMHO to jest bezsensu
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Mar, 2005 22:27
Wątpie czy się uda :/ Po co nam te rekordy ?! Było i jest rekord 108 użytkowników i wcześniej nikomu to nie przeszkadzało a teraz rekordów się zachciało :/
A najlepiej przed biciem rekordu napiszcie największą liczbę użytkowników na forum, którą pamiętacie. Zmienię w bazie danych. Liczba 108 jest nieprawdziwa, więc nie ma najmniejszego sensu zabieranie się do bicia rekordu.
Mogę też zupełnie wyzerować i wtedy będziecie robić to na bieżąco
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive