Cze
Znak ropoznawczy ? Tic-tac
Ja na pewnym spotkaniu umówiłam się że bedziemy mieli niebieskie róże <lol>
A wy możecie mieć ... np jakiś umówiony kolor opaski na ręku
KoT Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 21:32
Witam.
Potrzebny znak rozpoznawczy? Ida ma moje zdjęcie, w temacie o zdjęciach dałem linki do trzech...Chyba wystarczy? Chociaż, jeżeli nie...To czekam na propozycje.
Pozdrawiam
myśle że nie byłoby problemu z rozpoznaniem Ciebie. Ale na wszelki wypadek jednak zastosowałabym znak rozpoznawczy. Tyle że nie mam pomysłu zaa bardzo. Ktoś ma?
Może po prostu powiem,w co będę ubrana,a ze mną Róża w krótkich włosach,to każdy już rozpozna... więc będę miała na pewno taką....brązową,wpadającą w rudy,kurtkę....gdzieś nad kolana ona jest ...do tego czarny kaszkiet....i...i...pewnie ciemno zielone sztruksy... Mówiłam Ci dzisiaj,KoT,o nich...a raczej Sebastian....bo na spotkaniu raczej będziemy do siebie po imineiu mówić Aha!Jeszcze możliwe,ze założę taki dłuuuugi szalik Zrobiony przez moją UKOCHAAANĄ siostrzyczkę(23 lata )
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
a ja będe miała moją beznadziejną kurtke. Jest puchowa szaro niebieska. Jakoś się poznamy jeszcze mając zdjęcie Twoje Sebastian to napewno
A macie komórki? bo ja takš niedyzponuje a by się przydała zeby sie skontaktować w razie czego
KoT Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 08:40
Witam.
Telefon posiadam, owszem. A co do dzisiejszego spotkania...Jak już wiadomo, nie będzie mnie. Tato wrócił wczoraj późno, stwierdził, że i tak na więcej jak godzinę na 100% nie mam co liczyć (powiedział, że będę miał 0,5-1h :/) i dodatkowo stwierdził, że nie ma czasu na wożenie mnie pod Monciak. Mi tam chodzenie nie przeszkadza, ale 1200 m w śniegu, dodatkowo kiedy pada to jest jakieś 10-15 minut, powrót tyle samo. Wniosek? Miałbym co najwyżej pół godziny. Tato stwierdził, że nie ma sensu więc kazał odwołać i umówić się za tydzień, ale nie na 100%. Ech... Przepraszam wszystkich.
eh no trudno w takim razie za tydzień...szkoda ale co sie odwlecze to nie uciecze . Jak byś mógł to napisz. Narazie. (Akacja)
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Weronika Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 16:26
aguSia90 napisał/a:
ale ipa, po co ty to piszesz? zeby udowdnic jaka jestes fajna? Nie zaśmiecaj forum swoimi prywatnymi rzeczami bo to tez nie jest w porzadku! zresztą tu sie ludzie spokojnie chcą spotkać a ty im wpakujesz jakiś wogóle nie na temat post.. Nie rozpoczynaj kłutni, bo to nic nie da, ida
a SSX rządzi...
to nie jest Ipa tylko Idda. Jest fajna - ale tamtym postem tego nieudowodniła. Ona poprostu jest szczera i nieukrywa kilku spraw.
Ostatnio zmieniony przez Idda dnia Czw 25 Lis, 2004 20:08, w całości zmieniany 1 raz
Weronika jeżeli już to Ida ale nie Idda...a ipa mówi na niš Aga, i ja też zaczynam bo tak na niš mówimy w realu ale i tak nie lubi troche jak sie na niš mówi ipa ;p.