| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
czy na forum jest ktos z gdyni bšdz z trójmiasta?
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Znak ropoznawczy ? Tic-tac Smile
Ja na pewnym spotkaniu umówiłam się że bedziemy mieli niebieskie róże Smile <lol>
A wy możecie mieć ... np jakiś umówiony kolor opaski na ręku Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 21:32   

Witam.
Potrzebny znak rozpoznawczy? Ida ma moje zdjęcie, w temacie o zdjęciach dałem linki do trzech...Chyba wystarczy? biggrin Chociaż, jeżeli nie...To czekam na propozycje. Razz
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 17:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yyy...e....a.....o....wiesz...pisałam,że mi się nie otwierająRazzRazzRazz

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yyy...e....a.....o....wiesz...pisałam,że mi się nie otwierają: P : P

Numer Gadu-Gadu
1868191
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

myśle że nie byłoby problemu z rozpoznaniem Ciebie. Ale na wszelki wypadek jednak zastosowałabym znak rozpoznawczy. Tyle że nie mam pomysłu zaa bardzo. Ktoś ma?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może po prostu powiem,w co będę ubrana,a ze mną Róża w krótkich włosach,to każdy już rozpozna... biggrin więc będę miała na pewno taką....brązową,wpadającą w rudy,kurtkę....gdzieś nad kolana ona jest biggrin...do tego czarny kaszkiet....i...i...pewnie ciemno zielone sztruksy... biggrinMówiłam Ci dzisiaj,KoT,o nich...a raczej Sebastian....bo na spotkaniu raczej będziemy do siebie po imineiu mówić Razz Aha!Jeszcze możliwe,ze założę taki dłuuuugi szalik biggrin Zrobiony przez moją UKOCHAAANĄ siostrzyczkę(23 lata Razz)

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja będe miała moją beznadziejną kurtke. Jest puchowa szaro niebieska. Jakoś się poznamy jeszcze mając zdjęcie Twoje Sebastian to napewno Smile

A macie komórki? bo ja takš niedyzponuje a by się przydała zeby sie skontaktować w razie czego Smile
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 08:40   

Witam.
Telefon posiadam, owszem. A co do dzisiejszego spotkania...Jak już wiadomo, nie będzie mnie. Tato wrócił wczoraj późno, stwierdził, że i tak na więcej jak godzinę na 100% nie mam co liczyć (powiedział, że będę miał 0,5-1h :/) i dodatkowo stwierdził, że nie ma czasu na wożenie mnie pod Monciak. Mi tam chodzenie nie przeszkadza, ale 1200 m w śniegu, dodatkowo kiedy pada to jest jakieś 10-15 minut, powrót tyle samo. Wniosek? Miałbym co najwyżej pół godziny. Tato stwierdził, że nie ma sensu więc kazał odwołać i umówić się za tydzień, ale nie na 100%. Ech... Przepraszam wszystkich. Confused
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 09:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eh no trudno w takim razie za tydzień...szkoda ale co sie odwlecze to nie uciecze Smile. Jak byś mógł to napisz. Narazie. (Akacja)

Numer Gadu-Gadu
1868191
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 16:26   

aguSia90 napisał/a:
ale ipa, po co ty to piszesz? zeby udowdnic jaka jestes fajna? Nie zaśmiecaj forum swoimi prywatnymi rzeczami bo to tez nie jest w porzadku! zresztą tu sie ludzie spokojnie chcą spotkać a ty im wpakujesz jakiś wogóle nie na temat post.. Nie rozpoczynaj kłutni, bo to nic nie da, ida Cool

a SSX rządzi... Wink

to nie jest Ipa tylko Idda. Jest fajna - ale tamtym postem tego nieudowodniła. Ona poprostu jest szczera i nieukrywa kilku spraw.

Ostatnio zmieniony przez Idda dnia Czw 25 Lis, 2004 20:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika jeżeli już to Ida ale nie Idda...a ipa mówi na niš Aga, i ja też zaczynam bo tak na niš mówimy w realu ale i tak nie lubi troche jak sie na niš mówi ipa ;p.
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 08:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja, a możesz sobie ustawić polskie litery?Smile
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 12:11   

Witam.
Jak powszechnie wiadomo, panna Ida jest chora, więc i w tym tygodniu do spotkania dojść nie może...Ech Wink.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Strona 5 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Odpowiedz do tematu