| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Nie wiem, co mam zrobić!
Autor Wiadomość
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

trafiła się nam bardzo pomysłowa 11-latka
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 18:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o____________O niezłe, niezłe, tylko jeśli Alka Ty masz własne zdanie i POWIEDZMY ze ten NIBY co tu napisał 20-latek, to po co dalej ciagnąc ten temat jesli oboje uważacie tak samo???
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aguś napisał/a:
A wogole raczej nie mozlwie zebys w wieku 11 lat mila rozmiar stanika 75 B to tez sf

Możliwe, możliwe. Miałam taką koleżankę.

*** napisał/a:
i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.

Niekoniecznie jej zazdroszczą. Uwierz "chłopaku Ali" (bo to Ala pisała ten post, że niby jest swoim chłopakiem ^^), że dziewczyny albo naśmiewają się z niej, albo współczują. My np. (bo jak już pisałam miałam taką koleżankę) współczułyśmy jej, ponieważ nie mogła dobrze ćwiczyć na wf-ie, a w wieku 11 lat, jak wiadomo, na wf-ie są jakieś gry w piłkę, skakanie itp. I współczułyśmy jej nie tylko z tego powodu. Drugim powodem było m.in. to, że dzieci się z niej naśmiewały i źle to wyglądało - taka młała dziewczynka z takim biustem. I ALKO, ty tylko myślisz, że one ci zazdroszczą (chociaż może niektóre tak), ale pewnie naśmiewają lub współczują.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 20:09   

*** napisał/a:
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.

I to chłopak inteligenty Laughing

Dziewczynko, nie zakładaj drugiego konta, bo każdy wie, że to Ty. Nawet moderator czy admin może to jeszcze sprawdzić przez IP.
Powrót do góry
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie dołujmy jej tak podobno nie kopie się leżącego..
Powrót do góry
aneta007 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to prowokacja

Ja14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale trzeba być idiotą do potęgi entej, żeby wypisywać takie głupoty!!
Powrót do góry
Bożena Płeć:Kobieta
Administrator

PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak Wam nie wstyd? To przecież porządny chłopak a raczej 20-letni mężczyzna. Dojrzały i inteligentny. Ma wiele wspólnych tematów z 11-letnią dziewczynką. Może oglądają te same dobranocki żeby mieć, o czym dyskutować? Może uświadamia ją na przykładzie pszczółek? A może po prostu oglądał Leona zawodowca i zafascynowany tym filmem poszedł w ślady bohatera?

Numer Gadu-Gadu
10699695
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 21:22   

Bardzo jest dojrzały... Bardzo. Ja dojrzałego faceta nazwałabym po trzydziestce.
A czy inteligentny... - jego post właśnie jest przykładem Smile Bożeno, muszę przyznać Ci rację Smile

Ale między Leonem a Matyldą nic nie było...
Powrót do góry
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zamnknijcie ten temat.... phy.... Dziewczyna sobie widać sama nie radzi ze swoim życiem, ledwo ma 11 lat i juz chce sie wiązać z 20 latkiem. Ja mam 15 i jeszcze mam wątpliwości.
Powrót do góry
Bożena Płeć:Kobieta
Administrator

PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi zakładając, że to nie jest głupi żart nie można mówić, że 11-latka radzi czy nie radzi ze swoim życiem. Ona dopiero uczy się życia. Wiele młodych dziewczyn podkochuje się np. w swoich nauczycielach. Nic dziwnego, że tak młoda osóbka jest zafascynowana tym, że zwrócił na nią uwagę 20-latek. Pytanie, co jego tak pociąga w dziecku? Bez obrazy dla innych 11-latek, ale dla kogoś w jego wieku to jeszcze dziecko. Za kilka lat różnica wieku się zatrze, ale dziś to jest chory związek. Czemu utrzymują go w tajemnicy? Czego się obawiają, jeśli to przyjacielskie stosunki?
Zdobywa zaufanie dziewczyny. Ona jest nim zafascynowana, lubi go i podziwia. Każdy, kto spróbuje jej powiedzieć, że coś tu jest nie tak będzie traktowany jak wróg, albo jak ktoś, kto kipi z zazdrości. Pytać 11-letnią dziewczynkę czy go przytuli czy da mu buziaka? Takimi ludźmi powinny zająć się odpowiednie organa.

Numer Gadu-Gadu
10699695
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi