a co do horoskopow to mi sie tam nigdy nie sprawdzaja ale schiza dzisial zalapalam bo:
wtorek
"Wygląda na to, że Twoja sytuacja materialna ulegnie znacznej poprawie. Co prawda wydatków nadal bedziesz miał sporo, ale i tak możesz spać spokojnie, wystarczy Ci na nie pieniędzy i jeszcze coś zaoszczędzisz."
-matka dala mi dzisiaj 3 dychy, zresztą wyciągnęłam swoją 'zaoczędzoną' 100 którą musze przynajmniej częsciowo wydac
czwartek(srody nie skumalam)
"Niedługo możesz zostać zaproszony na imprezę w gronie miłych osób. Ktoś może wpaść Ci tam w oko, przez co krótka znajomość może przekształcić się w coś poważniejszego."
-od piątku do niedzieli jade na NieZabijaj ^^ zapewne kogos poznam
piątek
"Kłopotliwe sprawy, które wydawały się nie do pokonania, mogą jak za dotknięciem anioła rozwiać się we mgle. Słowem - strach ma wielkie oczy."
-jesli wyjade na koncert etc etc, będzie to cudem w który nie wierze : >
sobota
"Dzisiaj będziesz miał ochotę wyrwać się z domu i pobyć sam. Trochę źle będzie to widziane przez rodzinę, ale zrozumieją Twoją potrzebę wolności."
-koncert, rozumie się samo przez się
niedziela
"Dzień pod znakiem małych dolegliwości zdrowotnych. Zaszwankuje gardło. Bardzo zimne napoje odłóż na czas złego samopoczucia."
-jesli dobrze pójdzie jednak nie bede miala kaca ^^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ostatnio koleżanka posłała mi horoskop na gg i wieksz czesc z neigo sie sprawdzia ... ale to wyjątkowo bo zwykle mi sie nei sprawdzają , a poza tym rzadko czytuje
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Lip, 2005 15:38
horoskopy są pisane w taki sposób żeby się każdemy sprawdzały (przynajmniej w pewnym stopniu).
ja nie wierze, ze z pomoca jakies 5 zdan da sie przewidziec, co sie stanie kilkunastu milionom osob spod tego samego znaku, i ze sie stanie jeszcze to samo.
nie wierze, ze akurat w jeden dzien te kilkanascie mionow osob jest zalamane, a w drugi wszyscy nagle wygrywaja na loterii.
Dla mnie horoskopy to tylko przyciagniecie czytelnikow i pewna forma rozrywki (polewka z tego, co tam oni wypisuja).
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Lip, 2005 22:29
Poniedziałek:Jeśli wciąż jeszcze jesteś samotnym Lwem, to dzisiaj rozglądnij się za kimś do kochania. Gwiazdy będą wspierać wszystkie Twoje posunięcia i zabiegi, które poczynisz w tym kierunku. Nawiązuj nowe kontakty towarzyskie ułatwiające poznanie nowych partnerów. Jesteś coraz bardziej atrakcyjny.
To na dziś zero czegokolwiek dla zajętych lwów lipa...
Wtorek:Dzisiaj będziesz radosny i optymistycznie nastawiony do życia. Tak w pracy jak i w sprawach osobistych poradzisz sobie z każdym wyzwaniem. Szczególnie dobrą aurę masz dla spraw sercowych. Staraj się więc, aby jej nie zepsuć nieprzemyślanym słowem lub gestem. Możliwe interesujące znajomości.
O znów mam szanse poznania kogoś interesującego
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Lip, 2005 12:39
Buhaha przeczytałam dzisiaj jeden :>
Cytat:
Ułożenie planet sprzyja Twojemu życiu uczuciowemu. W ciągu najbliższych dni poznasz swojego partnera na resztę życia. Pamiętaj jednak, żebyś nie wyciągała z niczego pochopnych wniosków i była tolerancyjna wobec ludzi.