ogólem mam 4 kolczyki:3 w prawym uchu i jeden kolczyk w lewym (kiedys byly dwa ale jedna dziurka sie zarosła) ;]
chcialabym wiecej ale wtedy rodzice by mnie z domu wyrzucili..no coz..z kim ja mieszkam heh ;P
Powiem tak: bardzo lubie kolczyki tylko ze nie w kazdych miejscach. Robienie kolczykow z miejscach intymnych albo jakis innych wymyslach jest dla mnie nie do pomyslenia Jednak kolczyki w uszach, jezyku, nosie, brodzie, wardze, pempku, brwi..sa fajne;]
np. bardzo podoba mi sie kolczyk w jzeyku lub łuku brwiowym u chlopaków (oczywiscie nie wszystkim pasuje) ...mm..poprostu ;] pozdr
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 22:36
Tsej napisał/a:
obrzydlistów...
bez umiaru...bez kunsztu
co jest bez umiaru i kunsztu tsej?
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 23:42
zaczeło sie w rokoko...brak umiaru w ozdobach...zaczęto sie rozpędzać w tej dziedzinie do tego stopnia ze nie miano umiaru w ozdobach ...no i sie ma takich obkoczykowanych gdzie popadnie, czy noszących tony krzyżyków i czarnych ciuchów ...jak gdzieś jest przesada to żadne to piękno a juz o kunszcie nie ma mowy, bo samo to słowo mówi o umiejętności dobrania np barw, ozdób
pomijam fakt ze te ozdoby sa obrzydliwe(bo nie kazdy tak uważa)
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 15:09
hmm - coz...szkoda tsej ze znasz/widujesz osoby ubrano na czrano z krzyzykami i milonem kolczykow..we wszytkim potrzebny jest gust i umiar - ale z tym bywa roznie
ja sama o wiele bardziej interesuje sie mezczyznami z kolczykami i tatuazami..i nawet jesli mam faceta bez takich ozdob staram sie go namowic przynjamniej na jakis kolczyk (niekoniecznie w uszach albo co gorsza w jednym)...
ale jak wiesz gusta sa rozne...dla mnie obrzydliwe sa panienki blond w rozowcyh koszulkach z biustem na wierzchu i tak zwani metroseksualni mezczyzni...i to jest dla mnie niestety wlasnie 'przerost formy nad trescia'
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:04
Cytat:
dla mnie obrzydliwe sa panienki blond w rozowcyh koszulkach z biustem na wierzchu
z tym nie ma sie jak nie zgodzić różowy to oczojeb i z reguły świadczy też o inteligencji osoby co go nosi, oczywiscie to kolejny stereotyp...ale sie sprawdza
"metroseksualni mezczyzni" nie mam zielonego pojęcia co to jest...
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:14
tacy mezczyzni, ktorzy bardzo duza role zwracja na swoj wyglad czyli nie tylko mycie, golenie, obcinaie paznokci i dezodorant, ale rowniez skubanie brwi, wosk, solarium, kremy pod oczy. manicure bla bla...generalnie bardzo wymuskany styl jesli nie zfeminizowany...
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:35
Metroseksualisci ... jest ich coraz wiecej btw
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:45
sie chłopaki przejmują :>
jak dobrze ze za wilu takich nie spotkałem,
ja tam uważam ze z założenia jestem piękny i nie musze nic skubać
kolczyka nawet za najsłodszą namową nie dams obie zrobić, a tatuaż najwyżej na przedramionach jeśli już
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:58
Tobie by chyba kolczyk nawet nie pasował, moim skromnym zdaniem
no ale moze, nigdy nie mozna niczego przewidzec
jednak skad wiesz iż nie dałbyś się namówić?
a ee metroseksualiści? eee no ten, wszystko jest dla ludzi,a le bez przesady
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 20:19
no to masz szczescie ze ich wielu nie spotykasz...zazdroszcze....
no i widzisz ty jestes piekny..a ci mezczyzni sa jak kobiety..niby piekne tez zalozenia a zawsze cos sie do poprawy znajdzie...
tatauze tez sa fajne...ja lubie i u sibie i u innych
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 20:27
jak to skąd wiem z eniedałbym sie namówić...nawet żeby nie wiem co mi dawali...korone polską to bym sie nie shańbił i nie zaprzeczył samemu sobie, jasna sprawa ze mozna mi to zrobić siłą, przecie tylko ludz jestem i w sześciu chłopa to mi przebiją ale z własnej świadomej woli ...nigdy
nie no nie żebym był piękny jak grecki Feb, ale mam prawo tak uważać by sie podbudować :>
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:12
rozowy jest ladny, pod warunkiem ze panienka nie ubierze sie od stop do glowy na rozowo + rozowe dodatki + makijaz itd... a panowie metroseksualni.. hyhy nie ma to jak wydepilowany, zadbany facet ktory uzywa wiecej kremow itd od dziewczyn, chodzi do kosmetyczki itd.. bleee.. jak dla mnie nie ma miedzy tym a gejostwem duzej roznicy..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:22
różowy zawsze jest paskudny
to pewne ze mi kolczyk by nie pasował...(gdziekolwiek)
dlatego między innymi nie zyczyłbym sobie taki nosić (poza tym jakby ktoś złapał za coś takiego i urwał to ja dziękuje)
zakładając ze ludzkie ciało jest doskonałe ... to takie coś jak kolczyć kala jego doskonałość, ubrzydza, czyni je niepłynnym...ehh wogule brak mi słów, niedobrze mi jak o tym pisze a co dopiero to obaczyć czy dotknąć...odpychające(taki w uchu to to jeszcze można zdźierżyć-ale nie 6)
zakładając ze ludzkie ciało jest doskonałe ... to takie coś jak kolczyć kala jego doskonałość, ubrzydza, czyni je niepłynnym...ehh wogule brak mi słów, niedobrze mi jak o tym pisze a co dopiero to obaczyć czy dotknąć...odpychające(taki w uchu to to jeszcze można zdźierżyć-ale nie 6)
Jest coś takiego jak WŁASNA OPINIA i WLASNE ZDANIE I WLASNY GUST
...powiem tak: kocham kolczyki i tyle. A to że je kocham to nie nzaczy ze mam ich niewiadomo ile chodziazby z powodu rodzicow...3 w jednym uchu i jeden w drugim ale gdybym mogla zrobilabym sobie z chęcią więcej..mniejsza z tym.
Ale kazdy maprawo do odmiennego zdania i prosze was bardzo nie probujcie siem namawiac tu na forum do swoim zdan i przekonywac drugiej osoby...zreszta w twoim przypadku ...widze ze twoje obrzydzenie do kolczykow jest takie duze ze nic sie nie da z tym zrobic...pozdrawiam
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."