| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Kolczyki

Czy masz kolczyki?? (przebite uszy)
tak
85%
 85%  [ 46 ]
nie
14%
 14%  [ 8 ]
Głosowań: 54
Wszystkich Głosów: 54

Autor Wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 10:47   

obrzydlistów...
bez umiaru...bez kunsztu
Przejdź na dół
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ogólem mam 4 kolczyki:3 w prawym uchu i jeden kolczyk w lewym (kiedys byly dwa ale jedna dziurka sie zarosła) ;]
chcialabym wiecej ale wtedy rodzice by mnie z domu wyrzucili..no coz..z kim ja mieszkam heh ;P
Powiem tak: bardzo lubie kolczyki tylko ze nie w kazdych miejscach. Robienie kolczykow z miejscach intymnych albo jakis innych wymyslach jest dla mnie nie do pomyslenia Jednak kolczyki w uszach, jezyku, nosie, brodzie, wardze, pempku, brwi..sa fajne;]
np. bardzo podoba mi sie kolczyk w jzeyku lub łuku brwiowym u chlopaków (oczywiscie nie wszystkim pasuje) ...mm..poprostu ;] pozdr

Numer Gadu-Gadu
730730
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tsej napisał/a:
obrzydlistów...
bez umiaru...bez kunsztu

co jest bez umiaru i kunsztu tsej?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 23:42   

zaczeło sie w rokoko...brak umiaru w ozdobach...zaczęto sie rozpędzać w tej dziedzinie do tego stopnia ze nie miano umiaru w ozdobach ...no i sie ma takich obkoczykowanych gdzie popadnie, czy noszących tony krzyżyków i czarnych ciuchów ...jak gdzieś jest przesada to żadne to piękno a juz o kunszcie nie ma mowy, bo samo to słowo mówi o umiejętności dobrania np barw, ozdób
pomijam fakt ze te ozdoby sa obrzydliwe(bo nie kazdy tak uważa)
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm - coz...szkoda tsej ze znasz/widujesz osoby ubrano na czrano z krzyzykami i milonem kolczykow..we wszytkim potrzebny jest gust i umiar - ale z tym bywa roznie
ja sama o wiele bardziej interesuje sie mezczyznami z kolczykami i tatuazami..i nawet jesli mam faceta bez takich ozdob staram sie go namowic przynjamniej na jakis kolczyk (niekoniecznie w uszach albo co gorsza w jednym)...
ale jak wiesz gusta sa rozne...dla mnie obrzydliwe sa panienki blond w rozowcyh koszulkach z biustem na wierzchu i tak zwani metroseksualni mezczyzni...i to jest dla mnie niestety wlasnie 'przerost formy nad trescia' Smile
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:04   

Cytat:
dla mnie obrzydliwe sa panienki blond w rozowcyh koszulkach z biustem na wierzchu
z tym nie ma sie jak nie zgodzić różowy to oczojeb i z reguły świadczy też o inteligencji osoby co go nosi, oczywiscie to kolejny stereotyp...ale sie sprawdza

"metroseksualni mezczyzni" nie mam zielonego pojęcia co to jest...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tacy mezczyzni, ktorzy bardzo duza role zwracja na swoj wyglad czyli nie tylko mycie, golenie, obcinaie paznokci i dezodorant, ale rowniez skubanie brwi, wosk, solarium, kremy pod oczy. manicure bla bla...generalnie bardzo wymuskany styl jesli nie zfeminizowany...
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Metroseksualisci ... jest ich coraz wiecej btw
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:45   

sie chłopaki przejmują :>
jak dobrze ze za wilu takich nie spotkałem,
ja tam uważam ze z założenia jestem piękny i nie musze nic skubać biggrin
kolczyka nawet za najsłodszą namową nie dams obie zrobić, a tatuaż najwyżej na przedramionach jeśli już
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tobie by chyba kolczyk nawet nie pasował, moim skromnym zdaniem Wink
no ale moze, nigdy nie mozna niczego przewidzec
jednak skad wiesz iż nie dałbyś się namówić?

a ee metroseksualiści? eee no ten, wszystko jest dla ludzi,a le bez przesady

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to masz szczescie ze ich wielu nie spotykasz...zazdroszcze....
no i widzisz ty jestes piekny..a ci mezczyzni sa jak kobiety..niby piekne tez zalozenia a zawsze cos sie do poprawy znajdzie...Wink
tatauze tez sa fajne...ja lubie i u sibie i u innych
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 20:27   

jak to skąd wiem z eniedałbym sie namówić...nawet żeby nie wiem co mi dawali...korone polską to bym sie nie shańbił i nie zaprzeczył samemu sobie, jasna sprawa ze mozna mi to zrobić siłą, przecie tylko ludz jestem i w sześciu chłopa to mi przebiją ale z własnej świadomej woli ...nigdy

nie no nie żebym był piękny jak grecki Feb, ale mam prawo tak uważać by sie podbudować :>
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rozowy jest ladny, pod warunkiem ze panienka nie ubierze sie od stop do glowy na rozowo + rozowe dodatki + makijaz itd... a panowie metroseksualni.. hyhy nie ma to jak wydepilowany, zadbany facet ktory uzywa wiecej kremow itd od dziewczyn, chodzi do kosmetyczki itd.. bleee.. jak dla mnie nie ma miedzy tym a gejostwem duzej roznicy..
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:22   

różowy zawsze jest paskudny

to pewne ze mi kolczyk by nie pasował...(gdziekolwiek)
dlatego między innymi nie zyczyłbym sobie taki nosić (poza tym jakby ktoś złapał za coś takiego i urwał to ja dziękuje)

zakładając ze ludzkie ciało jest doskonałe ... to takie coś jak kolczyć kala jego doskonałość, ubrzydza, czyni je niepłynnym...ehh wogule brak mi słów, niedobrze mi jak o tym pisze a co dopiero to obaczyć czy dotknąć...odpychające(taki w uchu to to jeszcze można zdźierżyć-ale nie 6)
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tsej napisał/a:

zakładając ze ludzkie ciało jest doskonałe ... to takie coś jak kolczyć kala jego doskonałość, ubrzydza, czyni je niepłynnym...ehh wogule brak mi słów, niedobrze mi jak o tym pisze a co dopiero to obaczyć czy dotknąć...odpychające(taki w uchu to to jeszcze można zdźierżyć-ale nie 6)

Jest coś takiego jak WŁASNA OPINIA i WLASNE ZDANIE I WLASNY GUST

...powiem tak: kocham kolczyki i tyle. A to że je kocham to nie nzaczy ze mam ich niewiadomo ile chodziazby z powodu rodzicow...3 w jednym uchu i jeden w drugim ale gdybym mogla zrobilabym sobie z chęcią więcej..mniejsza z tym.
Ale kazdy maprawo do odmiennego zdania i prosze was bardzo nie probujcie siem namawiac tu na forum do swoim zdan i przekonywac drugiej osoby...zreszta w twoim przypadku ...widze ze twoje obrzydzenie do kolczykow jest takie duze ze nic sie nie da z tym zrobic...pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
730730
Strona 4 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu