Ale często tacy "metale" to zwykli chłopcy słuchający Linkin Park, czy innych nu-metalowcyh kapel. Nie chcę krytykować LP, bo odwalają kawał dobrej roboty. Jednak robią się na metali. Ich zachowanie, ruchy, koncerty na żywo.
Grają co grają, i ich zachowanie powinno być takie jak muzyka.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2004 22:32
tak masz rację i tacy są, jednak i takich mozna znaleźc wszędzie, i u metali, i u słuchajacych hh i u słuchająch techno, u wszystkich, bez wyjątku, ale są też Ci "dobrzy", Ci, którzy nie są pozerami, którzy po prostu czują. I nie mówię że wszyscy słuchający np. hh i chodzący w szerokich gaciach (sory za taki przykałd ale nie chce mi sie myslec, pozno juz) sa pozerami, znajdzie sie takich kilka, takich "metali" słuchających byle czego i mówiących że są suuuuuuper mega też jest wielu. ludzi sie nei szufladkuje...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2004 19:19
Akurat usłyszałam kiedyś takie stwierdzenie
Cytat:
tylko pozeży potrafią pobic kogoś innego za to, ze jest innej subkultury
Moja dobra koleżanka jest hiphopowcem z prawdziwego zdarzenia, a druga hipiską i się czasem włuczymy po osiedlu, albo po mieście i trochę dziwnie wyglądamy.
Powiem jedno: "Jest jedna rzecz dla której warto rzyć - Hip - Hop! I nie zmienia się nic!"
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
dobra przyznaje sie że nie każdemu pasuje taki styl ... nie każdemu pasuje włos na żel i pofarbowane ... ... ale ja lubie blondynów i tych farbowanych blondasów ... spodnie nie muszą mieć kroku w kolanach , byle by nie były obcisłe , muszą być szerokie ... lubie chłopaków co grają w zośke i jeżdżą na desce ... hehe ... po prostu ... nie wiem dlaczego ale mnie to kręci ...
-----------------------------------------------------------------------------
ja chce do mojego DAWIDA czemu ja z nim zerwałam
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
Asia nie jestes sama . Ja tez wole chłopaqw z wloskami na zel ... mogą byc pofarbowane =D . Tez lubie jak mają szerokie spodnie. .. Poprostu tacy mi się podobają i tego nie zmienie =] . One ( niewiem ktora pisala ze nie lubi =p ... ) nie lubią bo one metaliki są =D. I neiwiem ... moze nie lubią hiphopowcow ... sk8'ów ... czy chociarz takich z pofarbowanymi ...
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 16:11
aska napisał/a:
lubie chłopaków co grają w zośke i jeżdżą na desce
Jezdza na desce lub/i graja w zoske = sa przystojni.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 21:22
Ja tak szczerze wolę mieć co pomiziać na głowie u chłopaka dlatego lubuję w długowłosych... Tych nażelu się nie da miziać po łowie, bo zel zostanie na rekach
Weronika Gość
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2004 14:31
Nena napisał/a:
aska napisał/a:
lubie chłopaków co grają w zośke i jeżdżą na desce
Jezdza na desce lub/i graja w zoske = sa przystojni.
Agodzę się z tobą nena w 100 %.
Ale znam jednego żelusia który jest na moje liście tak jakby
hehe, to zwracam honor, po prostu nienawidze ludzi ktorzy mowia ze sluchaja hip-hopu a slyszeli tylko "aniele" czy "jak zapomniec" i do tego na teledysku, a potem sie wielcy znawcy wypowiadaja
_________________ Be nice to me or I will eat your children...