Ja lubie i psy i koty.Pies to najlepsy przyjaciel czlowieka a kot to taka mala jakby "przytulanka".Jedno jest wazne z tym i tym mozna sie nieze bawic...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 10:07
Ja Kocham Bardzo Mojego Kotka I Nie Oddałabym Go Za Nic W Świecie! Bardzo Lubie Kotki ! A Co Do Psów Troche Się Boje ! Jeden Raz Rzucił Się Na Mnie Ale Pieski Też Są Cool
Ja lubię i koty i psy jednakowo. Psy są wierne(pies to najlepszy przyjaciel człowieka),a koty lubią się przytulać -ich sie nieda nie lubić, są takie słodkie jak psy wieć dlatego myślę że i koty i psy zasługują na tą samą opinię.
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 14:13
ja też wolę psy, ale najbardziej wszystko co ma ryj i chrumka
ja najbardziej lubie psy, nie przepadam za kotami. Z psem mozna pobiegac, poaportowac, podroczyc sie, a kto ja drapnie swoimi pazurami, boi sie wyjsc z mieszkania (przewaznie) itp.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
tak jak 50% ludu wole pieski swego czasu mialam nawet 2 pieski nom ale jednego potracil samochod i teraz piesek wacha kwiatki od spodu
Nom ale ja uwielbiam pieski i to nie jest chwilowe bo psa mam juz 3 lata
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 21:37
Ja lubie kotki i piecki tak samo .. kocham wszystkie zwierzeta .
Kiedyś wolałam zdecydowanie koty. Psów jako mała dziewczynka- bałam się. Teraz to chyba po równo, ale mam kota i jednak ta sympatia gdzieś w środku się ujawnia. Ale psy koty no i króliki, to moje ulubione zwierzęta.
pola Pomogła: 3 razy Dołączyła: 19 Lis 2005 Posty: 29