Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 14:10
CHoCoLaTE napisał/a:
Mowie o TERAZ, a nie kiedy bylam w 6 klasie, bo kiedy bylam w 6 klasie widzialam ze 4 klasisci chodza z karteczkami i tymi tam MyScene na przerwach..
Sama sobie zaprzeczasz.
Spróbuję Ci dokładniej wytłumaczyć, o co mi chodziło.
Teraz byłaś chyba w I gimnazjum, co nie? I uważasz, że teraźniejsze czwartoklasistki uważają się za starsze itd. A Ty piszesz, że jak byłaś w 6 klasie (rok temu) to bawiły się lalkami i w ogóle.Czyli wychodzi na to, że jak Ty byłaś w 6 klasie to czwartoklasistki były dziecinne, a te rok później już lalunie i w ogóle.
A tak w ogóle to jakie ja jestem pokolenie? JP2, mp3, LPR?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 18:39
Cytat:
CHoCoLaTE napisał/a:
No popatrz jak sie szybko wszystko zmienilo :O xD
W tym momencie nabijasz się sama z siebie.
OMG! Moja wina ze w ciagu roku te bachory sie tak pozmienialy!!!!!!!!!! Jak niektorzy potrafia wnerwic czlowieka... =/
Moze u ciebie w miescie nie ma takiego czegos i juz.
OMG! Moja wina ze w ciagu roku te bachory sie tak pozmienialy!!!!!!!!!! Jak niektorzy potrafia wnerwic czlowieka... =/
Moze u ciebie w miescie nie ma takiego czegos i juz.
Bachorem można przecież nazwać Ciebie, przecież jesteś jeszcze dzieckiem.
Osobiście wątpie, aby w ciągu roku się tak dużo zmieniło.
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>