Menek przykro mi ale Toja ma racje. Obrażasz w ten sposób użytkowników forum. Jest tu prawie 200 użytkowników więc każdy może podejżewac że to określenie dziw... jest do niego. Zresztą fora sa do zadawania pytania rozwiewania wątpliwosci, do pomagania....a nie do kłocenia sie i obrażania innych
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Menek zaczynasz przesadzac i robi sie niesmacznie. ToJa ma zupelna racje... Rozumiem to ze Koral to twoj kolega i chcesz go bronic, ale bez przesady. Kazdy facet powinien szanowac kobiete... Nie wazne czy ma 12, 15 czy 50 lat. Poza tym byl moderatorem! Jaki dal przyklad? Ze niby wolno obrazac na forum jak sie ma zly humor? Jak sie ma zly humor to sie nie pisze, zeby komus nie wyrzadzic niepotrzebnej krzywdy... Bo potem mozna zalowac.
Ty nic nie mowisz bo sie boisz (o swoj stolek), dokladnie tak jak napisala ToJa. Nie chcesz stracic moderatora bo to daje ci poczucie waznosci... Mozesz czyms "zaimponowac". Wiec jesli chcesz byc moderatorem przestan zachowywac sie jak szczeniak i naucz sie szacunku.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Nemeja jak zwykle ma racje popieram Ja. Byc moderatorem to dla mnie zaszczyt alle to ze nim jestem niewyruznia mnie przed nikim innym jestem bo chce pomagac innym chce dawac innym dobry przyklad, chce suzyc rada i pomoca nawet jak mam zly humor niemoge wyżywac sie na innych i obrazac ich, to ze jestem moderatorem wcale niewyruznia mnie czuje sie tak samo jak wczesniej tyle ze mam troche obowiazkow
A ten pomysl zeby byc moderatorem w kazdym dziale niepodoba mi sie.