Wysłany: Pon 30 Paź, 2006 19:53
Oczywiście że niektóre dziewczyny potrafią, a niektórzy chłopacy nie - Ale wyjątek potwierdza regułę - Nie dlatego że dziewczyny mają z tym większy problem. Po prostu dziewczyny bardziej uzewnętrzniają swoje uczucia (Pomijam wyjątki) niż chłopacy - To samo jest u osób dorosłych, nic się nie zmienia.
Oczywiście pomijam przypadki, kiedy znajomy przychodzi wypłakać mi się na ramieniu, bo coś tam a coś tam - Wszystko zależy od sytuacji, ale ogólnie takie sytuacje można zaliczyć do wyjątkowych.
PS: Oczywiście odpisałem na PW, ale to jest na tyle ogólne że czemu by nie napisać i tutaj ; )
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 15:01
Hm.. może zagadaj do niego? (nie wiem czy taka odpowiedz juz padla, bo nei czytalam) wtedy przestanie byc niesmialy, bo skoro tak piszesz to raczej ci sie podoba. Bedziecie czesto gadac, moze zrodzi sie miedzy wami przyjazn, potem moze cos wiecej. Tylko pamietaj - badz cierpliwa, nie gadaj o tym ze ci sie podoba albo ze gadaliscie innym dziewczynom bo przewaznie w gimnazjum to plotkary i nie wywyzszaj sie przed nim, niepopisuj itp, bo tylko popsujesz sobie dobre zdanie.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..