Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 08:59
Marcia, wszystko zalezy od twojej przemiany materii. ^^ Jesz normalnie, ale masz szybką przemianę i stąd ta niedowaga. Może kiedy zaczniesz dojrzewać to wtedy przybierzesz na wadze.
Hehe, jasne
Nie chce byc chuda ale nie chce tez byc wazacym 60 kilo pulpetem!!! (to jeszcze raz moja waga)
Hmm ja waze 60 kg przy wzroscie 168 cm.
I wszysy mowia mi w budzie ze jestem gruba ale jakos sie tym nie przejmuje. Nie mam zamiaru sie odchudzac bo dla mnie ot jest bez sensu. Moze teraz po przesciu na Wegetarianizm cos schudne. Hmm moze nie raczej tylko na pewno.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 16 Lip, 2006 16:57
Nie zrozum mnie źle, ja mówie ze nei chce byc pulpetem wazacym 60 kilo z wzrostem ponizej 150cm. Jka na twoj wzrost jestes w sam raz (tak mi sie zdaje) i nie radze ci przechodzic na wegetarianizm bo w anemie jakas wlecisz
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Jeżeli chodzi o wegetarianizm, to taką dietę należałoby dobierać z pomocą dietetyka albo z jakimiś tabelami, w których podane są ilości białek, tłuszczów, witamin, soli mineralnych etc.
Inaczej naprawdę można sobie zaszkodzić.
Marcia, wszystko zalezy od twojej przemiany materii. ^^ Jesz normalnie, ale masz szybką przemianę i stąd ta niedowaga. Może kiedy zaczniesz dojrzewać to wtedy przybierzesz na wadze.
to jest 100% prawdy wszystko zalezy od takiej rzeczy ktora potocznie nazywamy metabolizmem:) najlepszym sposobm na przytycie jest jego oszukanie... a na schudniecie?... ile razy mam powtarzac... mniej weglowodanow ! 3 treningi aerobowe w tygodniu i cialo 1 klasa !
_________________ Jestem Jaki Jestem, wiem co wiem a wiem wiele :]
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006 14:02
Zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha - jeśli dobrze pamiętam cała "kuracja" trwa 6 tygodni, ale nie łudźmy się, do końca za pierwszym razem nie dotrwasz, sprawni ludzie wykładają się na 4-tym, może 5-tym. 6-ty to prawdziwy hardcore.