| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Kasowanie komentarzy z "Naszych zdjęć"

Za czy przeciw kasowaniu komentarzy?
Za!
37%
 37%  [ 9 ]
Przeciw!
62%
 62%  [ 15 ]
Głosowań: 24
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 12:54   

nie sa potrzebni szczerze mówiąc...z reszta wszystkim szkodzą, no ale czasem sa tacy co to przeszkadzaja dyskutowac albo dyskutuja bardzo niekulturalnie albo pisza pismem pokenmonowym które jest niezrozumiałe dla kogoś zupełnie zdrowego na umyśle
jeżeli rozmowa schodzi z psów na koty to znaczy ze takie psy sa nieciekawe i nie wartoo nich mówic...dlatego zeszła na koty i jakby koty wywalić to nikt nic nie bedzie mówił...bo chciał mówic o kotach ba w porówaniu do psów...i gdzie etraz wstawic temat gdzie porównuje sie koty i psy...w psach cyz kotach czy zanłozyc nowy temat...co jest bardziej sensowne...a może wogule aksjomatycznie co tyczy sie kotów w kotach a co psów o psach ale ciągle prowadzic zawzięta dyskusje i argumentując które lepsze...ze soba jendoczesnie rozmawiając w dwóch tematach na raz idiotyczne ... nawet jeżeli dyskusja zjedzie z psów na koty to co za problem wrócic do teamatu po kilku postach> na powiedzieć "tak to bardzo ciekawe ale czy lubicie amstafy?" i idzie na psy
nie mozna osiągnąć aksjomatycznych rozmów na jakiś stricte temat to sztuczne i bez sensu..z reszta to nie miejsce gdzie dzieci z jakis powodów szukaja wiedzy na jakies tematy tylko miejsce do wymiany zdań, tez mi taka amatorska wiedza...jedyny przykład w którym sie myle w tej materii to pytania intymne ale z całą reszta jest zupełnie inaczej
Przejdź na dół
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 15:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przeciw
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 16:28   

ZA kasowaniem komentarzy, jest album i tam można do woli komentować.
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 16:48   

czyzby wszystkie zdjęcie pojawiające sie jedynie w linkach operowały także na terenie albumu...a może sie myle...i po której ty stronie stoisz...? naiwnej czy słusznej biggrin
Powrót do góry
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 17:06   

Tsej napisał/a:
czyzby wszystkie zdjęcie pojawiające sie jedynie w linkach operowały także na terenie albumu...a może sie myle...i po której ty stronie stoisz...? naiwnej czy słusznej biggrin

Mojej decyzji nie zmienisz. Poza tym, nie ma ich w albumie, bo większości się nie chce zmieniać rozmiaru[lub nie potrafi]. Aczkolwiek ze wzglęgów praktycznych w mojej ocenie album jest bardziej praktyczny.
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 17:07   

Bożeno a czy możesz sprawdzic kto głosował? bo te 13 głosów przeciw przy czym w temacie maxymalnie 5-6 osób sie wypowiedziało na przeciw to mnie dośc intryguje?
moze sie państwo przyznają?
Powrót do góry
Artoo
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 17:42   

Nie wszyscy sie qrwa wypowiadali przeciez bo komu by sie chcialo
Powrót do góry
Ariamehr
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 18:38   

Za to z 2-3 osoby wypowiedziały się za.
Powrót do góry
Bożena Płeć:Kobieta
Administrator

PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też głosowałam. Dla jasności głosowałam Przeciw kasowaniu komenterzy, jeśli zdjęcia będą zamieszczane na forum i autor nie zaznaczy, że nie życzy komentowania zdjęć.
Kradziejko można sprawdzić kto głosował i jak głosował. Można to ujawnić o ile nie będzie sprzeciwów.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
10699695
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 19:15   

po to jest ankieta, zeby w niej glosowac anonimowo... wiadomo, ze admin moze sprawdzic, ale... z reszta, robta co chceta.
ja glosowalam przeciw kasowaniu [choc sama poczatkowo bylam wielka zwolenniczka tego]
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 22:44   

nie wiem jakie siano ciągnie kradzieja do kasowania...czy to powoduje jakieś orgazmy takie kasowanie? sam chętnie bym spróbował jeżeli tak, ale nie ejstem modem
jaki w tym jest Twój interes jeżeli przejdzie ustawa po naszej myśli to bedzies zmiała mniej roboty...zupełnie tego nie rozumiem, zwykła zawiść?
Powrót do góry
Ariamehr
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Gru, 2005 23:04   

Rozumiem jeszcze kasować komentarze co miesiąc, ale nie co dzień-dwa!
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 04 Gru, 2005 11:15   

Tsej napisał/a:
nie wiem jakie siano ciągnie kradzieja do kasowania...czy to powoduje jakieś orgazmy takie kasowanie? sam chętnie bym spróbował jeżeli tak, ale nie ejstem modem
jaki w tym jest Twój interes jeżeli przejdzie ustawa po naszej myśli to bedzies zmiała mniej roboty...zupełnie tego nie rozumiem, zwykła zawiść?

"pamietaj, nie jestes swoim postem na forum"
jak nie tam to tu, gdzies musze dbac o porządek:P i nie traktuj wszystkiego tak odrazu serio
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 04 Gru, 2005 15:42   

dla mnie dyskusja to jedynie zabawa...równie dobrze mógłbym objąć twoje stanowisko i tez zwycięzyć...nimniej wyczerpałaś wszytskie techniki negocjacji a raczej nie używając większości z nich pogrzebałaś szanse na ich wykorzystanie bo wypstrykałas na nic swoje argumenty

nie ejstem postem ale ejstem w poście
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu