Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Wto 09 Sie, 2005 18:29
a ja nie zapomne jak raz poszlam na spotkanie z chlopakiem... zapowiadal sie niezle, wysoki itp.
ja przychodze a On nizszy odemnie z 15 cm ;ooo i jeszcze czekolade przyniosl ;p
wiec lepiej jak chłopak jest wysoki, dziewczyny lubią wysokich ;]
_________________ mood for ska
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 09 Sie, 2005 21:06
chciał się chłopak dowartościować, dodając trochę cm
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Wto 09 Sie, 2005 21:16
niech sobie dodaje gdzie indziej cm, bo przynajmniej na pierwszy rzut oka nie widac czy kłamał czy nie ;p
ale na szczescie go szybko spławiłam udajac ze jade do babci ;o przeciez nie bede z takim chodzic ;ooo
ja moge tylko powiedziec ze napewno widzialem brzydszych i jezeli ktos nie akceptuje siebie takim jakim jest to znaczy ze ma problemy z glowa a nie z wygladem chcesz to sie idz przerob jak jackson tylko potem trzymaj nos i jaja bo moga sie zgubic i nie zawracaj wiece d... :p oto mysl dnia
Normalne dziewczyny nawet jezeli bedziesz wygladal pieknie a zachowywal jak wal to cie nie wezma badz soba
[ Dodano: Wto 09 Sie, 2005 ]
opętana napisał/a:
Cytat:
Lepiej być za dużym, niż za małym...
Hmm mysle, ze człowiek co ma 272 cm inne zdanie na ten temat :> ;DDD
ten gosciu pobil rekord ale zmarl wieku dwudziestu paru lat z powodow genetycznych, rosl dalej....... a genetyki sie nie przeskoczy ktos pod twoim postem jeszcze pisal ze wolalby takie co ma 272, no to spoko zalatw sobie takie to przynajmniej jest pewnosc ze nie bedzie ci nudzil cale zycie tylko szybko sie go pozbedziesz
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 09 Sie, 2005 22:34
Gladiatorpl napisał/a:
[ Dodano: Wto 09 Sie, 2005 ]
opętana napisał/a:
Cytat:
Lepiej być za dużym, niż za małym...
Hmm mysle, ze człowiek co ma 272 cm inne zdanie na ten temat :> ;DDD
ten gosciu pobil rekord ale zmarl wieku dwudziestu paru lat z powodow genetycznych, rosl dalej....... a genetyki sie nie przeskoczy ktos pod twoim postem jeszcze pisal ze wolalby takie co ma 272, no to spoko zalatw sobie takie to przynajmniej jest pewnosc ze nie bedzie ci nudzil cale zycie tylko szybko sie go pozbedziesz
To pisalam ja. Jak narazie od dluzszego czasu wystarcza mi 175, wiec poki co zalatwiac sobie nie mam po co/jak/etc.
Pecia -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 15 Sie, 2005 21:03
chciala bym miec tyle wzrostu w twoim wieku ja mam 156 i idem do 6 klasy