Nieeee...Szczerze to ja też tak uważam .
Miałam ochotę zostać na złość Tsej(owi?) ale rzeczywiście trochę nas sie namnożyło,poza tym ja nie mam czasu wchodzić do tylu działów.
Znieście mnie z tej funkcji moderatora (myślę tu o pojęciu ogólnym tzn. nie tylko z ogolnego ale tez z tego 'podstawowego', Kradziejka, Nid i Frigg sobie doskonale poradzą w tych działach).
Heh to, ze jest 5 w jednym dziale akurat o niczym nie siwadczy, ja sie przyzanm szczerze nie wchodze w mange, bo Tencza sobie doskonale radzi i nie widze potrzeby mieszania tam, podobnie w muzyce i w innych dzialach, gdzie sobie daja rade, czasami cos usune i tyle. Jedyne czego mi brakuje w tej magoicznej funkcji to mozliwosc banowania uzytkownikow, albo dawania od razu wyzszych pkt ostrzezen, bo to wrecz niesmacznie wyglada jak chce sie kogos zablokowac i trza mu dawac 3 ostrzezenia pod rzad.
A ktos tam sie pytal, w skasowanym temacie - gdzie globalni modzi - globalni modzi tez czasami musza wyjechac na weekend
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name