| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Przyszłość....
Autor Wiadomość
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen napisał/a:
Pulkownik Nikt napisał/a:
A ja chcialbym byc aktorem ;P w kazdym razie chcialbym robic w teatrze lubie to i podobno nawet dobrze mi wychodzi granie wp rzedstawieniach ;P ale niestety nigdy w niczym poza lgupim szkolnym przedstawieniem nie gralem ;P

Mam dziwne uczucie, że z rolą Garbatego Dżona poradziłbyś sobie bez problemu. ;P

Khra khra khra :>

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 20:02   

Gabrielen napisał/a:
A ja chcialbym byc aktorem ;P w kazdym razie chcialbym robic w teatrze lubie to i podobno nawet dobrze mi wychodzi granie wp rzedstawieniach ;P ale niestety nigdy w niczym poza lgupim szkolnym przedstawieniem nie gralem ;P

Mam dziwne uczucie, że z rolą Garbatego Dżona poradziłbyś sobie bez problemu. ;P

Khra khra khra :>

No właśnie. Razz
Do tego miotełka i "Khra" + "szur" [miotełki] no to full wypas. Wink
Powrót do góry
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 14:44   Re: Przyszłość.... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren napisał/a:
Czy zastanawialiśćie się co będzie jutro? Po jutrze? Po po jutrze?.... Czy jutro będziesz dalej żył? A może jutro będzie koniec świata? Czy istnieje UFO? Co jest w tam dalej w kosmosie, bo chyba nie będzie ściany z napisem konien kosmosu...? Ok ale nie oto mi chodzi... Razz Razz Razz A więc piszcie kim chcielibyśćie być w przyszłości z zawodu, odpowiedź uzasadnij! Smile Jestem bardzo ciekawy waszych odpowiedzi Cool
No więc ja pierwszy napiszę Razz
Ja chciałbym miec w przyszłośći swój bar/kawiarnię/pizzerię poniewać lubię ciągły kontakt z ludźmi, a poza tym w tym barze/kawiarni/pizzeri ssam bym decydował co jak bęzie. Czy ścieny będą zielone, czy ciemno zielone Razz Zawsze chciałem mieć coś własnego, a mógłbym to związać z pracą, fajnie by było Very Happy "Barman! Jedno piwo do stolika numer 4!/Poproszę jedną małą kawę do stolika numer4/Jedna duża margeritta do stolika czwartego!" RazzRazzRazz

Ja chce zostac informatykiem Razz ale kilka lat nauki jeszcze zostalo Smile......liceum,studia... Razz (ogolnie chcialbym robic cos przy kompach Very Happy )
Ufo nie istnieje, ale inne formy zycia tak Smile jest bariera w kosmosie ktorej przed smiercia nie mozemy przekroczyc bo tam sie konczy matrix Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 14:52   Re: Przyszłość....

Gladiatorpl napisał/a:
jest bariera w kosmosie ktorej przed smiercia nie mozemy przekroczyc bo tam sie konczy matrix Razz

Nie ma to jak schizy Cool...
Gladiatorpl napisał/a:
Ufo nie istnieje

... za to herezji nie popieramy Twisted Evil.
Powrót do góry
Coupe Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 01 Mar, 2005 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh przyszłość...ja chciałbym zostać designerem sztuki użytkowej i pracowac dla takiej firmy jak np. Ikea ,interesuje mnie projektowanie mebli...,ale pożyjemy zobaczymy. Może wyjadę za granicę ,może zostanę w kraju może.... Mr. Green
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 02 Mar, 2005 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja chcialabym zostac w przyszlosci kosmetyczka lub psychologiem.Jeszcze niewiem co wybiore. Hmm uzasadnienie. Poprostu interesuje mnei to i mozna powiedziec pasjonuje i sie tym bardzo interesuje. Pozatym bede pracowac moze z ktoras z moich qmpeli (ale to braczej nierealne) bo jedna chcialaby byc kosmetyczka a druga studiowac psychologie wiec moze sie kiedys spotkamy.... Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu