| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
...
Autor Wiadomość
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moj dziadek palil przez cale zycie, a teraz lezy w szpitalu i umiera na nowotwor zlosliwy Crying or Very sad

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Gru, 2004 20:21   

Amazonka przykro mi Sad nie wiem co powiedzieć...
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 14 Gru, 2004 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie na szczęście mama nie pali, a taty no cóż... nie mam Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 06:09   

Dzień dobry.
Do głównego wątku: Nigdy bym nie pomyślał, żeby mówić do rodziców po imieniu. Wydaje mi się to dość absurdalne. Co do palących rodziców: Mama nigdy, tato kiedyś tam, ale rzucił. Jakoś łatwo mu to przyszło.
Pozdrawiam
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mysle ze pomysl z mowieniem na "TY" nie jest az taki zly:) tzn u mnie w domq to by nie przeszlo chyba... ale jakby tak bylo ze wszyscy mowia do sibie po imieniu byloby latwiej:] po co wszystkim mowic "ciociu", "wujq" itd... nie latwiej by bylo po imieniu:> nio ale mniejsza o to:P u mnie tak sie nie da:p a co do przeklinania to moja mama bardzo tego nie lubi i odrazu jak uslyszy ze ktos przeklina to ma u niej kreche:P a moj tato to tylko w sytulacjach stresu jak kazzdemu sie zdarzy jak sem przytlucze palec mlotkiem <lol2>
ostatnio mi powiedzial ze jest pewien ze ja przeklinam w swoim srodowisq... zreszt atrudno sie nie domyslec... wkoncu slucha sie hh w ktorym nie ma cenzury czy tez kazdy mlody czlowiek idac na ulicy wypowiada glosno swoje opinie nie ukrywajac sie z tym ze umie mowic "kur**" itd:] ale przy rodzicach nie wyobrazam sobie przeklinac... nie dosc ze by mi sie strasznie dostalo to jeszcze jakos mi to sie wydaje to prostackie:]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja moge mówić jak chce ale wole używać Mamo i Tato ^^..... czasem Matka Ojciec ^^...
przeklinać mi się zdaża ale przyzyczaili się.. Czasem podzcas kłutni potrafie powiedzieć coś co może ich zaboleć dlatego wole trzymać gębę w ciup. Niech się pozłoszczą i wygłoszą swoje racje, nic mnie to niekosztuje ta chwila uwagi.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu