Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 17:23
<ziewa> Albo rzucasz mięsem, albo się obrażasz, albo krzyczysz - Nie masz żadnego pozytywnego aspektu w życiu?
Wybacz, żaden prywatny wjazd, czy coś takiego - po prostu ciekawi mnie co robisz na tym forum skoro nikogo tutaj nie lubisz, wszystkich uważasz za prymitywne dzieci, a w ogóle to nikt nie dorasta Ci do pięt inteligencją i życiową mądrością...? Od zawsze mnie to zastanawiało.
I zmień techniki prowokowania, bo zaczynasz zastępować Mietka, Stefcia, czy jak mu tam było.
Poczucie wyższości ma tym większy sens im bardziej się je demonstruje. Klar?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
<ziewa> Albo rzucasz mięsem, albo się obrażasz, albo krzyczysz - Nie masz żadnego pozytywnego aspektu w życiu?
Wybacz, żaden prywatny wjazd, czy coś takiego - po prostu ciekawi mnie co robisz na tym forum skoro nikogo tutaj nie lubisz, wszystkich uważasz za prymitywne dzieci, a w ogóle to nikt nie dorasta Ci do pięt inteligencją i życiową mądrością...? Od zawsze mnie to zastanawiało.
I zmień techniki prowokowania, bo zaczynasz zastępować Mietka, Stefcia, czy jak mu tam było.
mam wolne do 22 marca, spokojnie, po 22 wracam do stanow i znowu nie bedzie mnie tu rok albo dwa.
i nigdy nie uwazalem ze ktos tutaj nie dorasta mi do piet inteligencja, to ty sobie dorobiles takie zdanie o mnie. bo nie stawiam usmieszkow jak ty po kazdym zdaniu? : ) ok, zaczne : )
a oprocz tego chyba bardzo zabolalo cie to ze zwatpilam w twoja dojrzalosc, moze mialam racje z ta nastka?
Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 15:07
Tremere - Mnie tam nic nie boli. Rozmowa z Tobą to bardzo ciężki orzech do zgryzienia. Ironia przeplata ironię, potem troszkę złośliwości, wszystko posypane sążnym poczuciem wyższości nad rozmówcą.
Takie zdanie o Tobie nie ciężko sobie wyrobić, uśmiechnij się czasem i naprawdę wiele to pomoże, a nic nie boli. I troszkę dystansu, to tylko forum.
Uczepiłaś się tej nastki - dobrze, mam 16 lat, wielkie okulary i wystające zęby - co to zmienia? Teraz już możesz śmiało pokazywać mi swoją wiekową wyższość?