Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 17:27
Pink Panter - Nie pytaj, możesz założyć że spotka się z Tobą dlatego że sam chce. Ba, daję sobie głowę uciąć że potem przez pół dnia łaził po ścianach myśląc sobie dokładnie to samo co Ty - Czyli "Jak ONA mogła mnie zaprosić?! CUD!" - Tak to już bywa że nigdy drugiej osobie do głowy nie wejdziemy.
Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 18:53
Takie tam dinozaurze poglądy, wiesz - że facet to facet i powienien się zachowywać jak facet, a kobiet to kobieta i jak kobieta. Takie tam mało ważne rzeczy : )
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 193
Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 19:00
Shaunri napisał/a:
Takie tam dinozaurze poglądy, wiesz - że facet to facet i powienien się zachowywać jak facet, a kobiet to kobieta i jak kobieta. Takie tam mało ważne rzeczy : )
To ile Ty masz lat Shaunri? : p Kiedyś byłam u lekarza który "opieprzył" mnie za to, że mam spodnie a nie spódnice, a on nie uznaje kobiet w spodniach bo to męski strój. Miał jakieś.... 50lat ; )
Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 21:44
Nie chodzi o trudność, chodzi o rolę.
Czy masz zamiar wyskoczyć na jedno kolanko przed chłopakiem z pierścionkiem w dłoni prosząc go o rękę? Nie? Ciekawe dlaczego... Hmmm... Może dlatego że to ROLA mężczyzny?