_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 17:09
oj jakieśtam wyjątki na pewno się zdarzają, kiedy to duża różnica wieku nawet 10-20 lat nie przeszkadza, jednak są to,jak mówiłam, wyjątki, wyjąteczki... dlaczego tak trudno związać się z osobą dużo starsza/młodszą? powodów tego 'zjawiska' można się doszukiwać wielu- głównie chodzi tu zapewne o różnice w podejściu do życia, oczekiwań. Jakkolwiek by nie patrzeć inaczej myśli 20-latek, inaczej 40-latek.
Odpowiednia różnica? To zależy od wieku i ludzi:) Zazwyczaj 0-4,5 lat.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 21:53
Weźcie jakoś kopiujcie te teksty, bo mi się nie chce linka otwierać. Sprawa została dość nagłośniona, i słyszałam... Nie takie rzeczy się już w historii zdarzały.
to raczej malo ma do roznicy wieku. To raczej domowa patologia, ktora sie nazywa "nieuswiadamianie"
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Nom czyli nie jestem sama...Jest taki chłopak któremu ja się podobam i on tego nie ukrywa(na szczęście),on mi tez się podoba ale różnica wieku jest spora...6lat...no i jeszcze 1 problem to jest kolega mojego brata i ja się z nim całowałam w sylwka ale nie panowaliśmy nad sobą bo stan był nie ziemski ....mam 14 lat chociaż nie wyglądam on ma 20 ale tez nie wygląda więc chyba nie ma problemu..ale pocałunki nic takiego nie znaczą...oj ale się rozpisałam...
Mój facet jest starszy ode mnie o 10 lat i nikt nie robi z tego jakiejś afery.. :-) Poznaliśmy się jak miałam 18 a on 28 ;-P jesteśmy już ponad 4 lata ze soba i jest ok