| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
dziewczyny, pomóżcie mi...
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Cze, 2007 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No, leć korzystać z życia, a nie na forum siedzisz : )

Oh, żartuję, mówię że jeśli oczekujesz czegoś więcej, to naprawdę nie ma co czekać na grom z jasnego nieba.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 25 Lip, 2007 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witaj Christi. Mam taki sam problem jak ty. Pytałam go czy będzie ze mna chodzić lecz powiedział nie, bo chodziłam już z nim 3 miesiące temu.Zerwałam z nim nic muo tym nie mówiąc że zerwałam dla innego w którym kochałam się rok temu w wakacje. Było mi dobrze z żabą( żaba to przezwisko tego chłopaka) a Kamil poprosił mnie o chodzenie i ja uległam pokusie.(kamil tokolega zaby) Kamil mnie zranił i teraz żałuję że zerwałam z żabą. Masz może jakąs radę dla mnie co mam zrobić ??
Powrót do góry
swierk84 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 17 Kwi, 2009 23:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Christi napisał/a:
wiesz co czarna ??? kożdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł Razz Razz Razz Razz

[ Dodano: Wto 05 Cze, 2007 10:48 ]
każdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł Razz Razz Razz Razz

Ja pierdziele dacie jej spokoj??Jedno powiem bo nie chce sie klocic z wami-Jezeli cos brzydkiego mowicie o drugiej osobie,to sami tacy jestescie.

A co do tematu,to mam 13 lat od miesiaca,ale moge tylko powiedziec,choc nie bedzie to tak latwo mu wprost powiedziec,wyznaj wszystko najkrocej mowiac.Oczywiscie pocwicz troche to,zeby wszystkiego nie spieprzyc,ale mowie ci lepiej mowic szczera prawde bo i tak ona wyjdzie na jaw Smile

Numer Gadu-Gadu
393033
KaMciaA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 18 Kwi, 2009 00:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czytając ten temat i wyzywające się ludziska w tym całym przedstwieniu to tylko świadczy o kulturze człowieka xD i tego jak christi czy jak jej tam odnosi się do obcej osoby (bo to wkońcu forum) wgl powinniśmy traktować się z szacunkiem !
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
swierk84 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 2009 00:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KaMciaA napisał/a:
czytając ten temat i wyzywające się ludziska w tym całym przedstwieniu to tylko świadczy o kulturze człowieka xD i tego jak christi czy jak jej tam odnosi się do obcej osoby (bo to wkońcu forum) wgl powinniśmy traktować się z szacunkiem !

Najlepiej dac im sie klocic i nie wnikac,przeciez glupszego nie przekonasz o tym ze nie ma racji,miejmy nadzieje ze dojda do porozumienia Smile

Krotko podsumuje-Kto sie smuci ten jest smutas,kto sie kloci ten jest ku*as Wink

Numer Gadu-Gadu
393033
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi