Jak ktoś lubi naszywki to niech sobie ma. Lepsze to niż białe sznurówki.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Słupek - Jest taki zespół jak Zielone Żabki? Coś tak czułem, tylko nie wiedziałem czy to jakaś grupa harcereczek, czy zespół : )
Zdaję się, że w Jarocinie grali dawno temu.
Shaunri napisał/a:
Akacja - Chyba każdy kolor sznurówek coś oznacza : )
W nie-białych się nie orientuję, ale pewnie znalazłyby się jakieś inne kolorki, których nie lubię. BTW, dziwne czasy nastały, teraz skinem można być nawet jak się ma iście cygańską karnację.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 19:07
Słupek - Czerwone to kolor Punków, Białe w jednym bucie, czerwone w drugim to Oi'owcy, nie będę ukrywał że więcej nie wiem - tyle mi znajoma kiedyś powiedziała jak douczała z subkultur : )
E, wiadomo, że cuda typu kolorowe sznurówki odnoszą się do glanów, ew. jakichś trampek (trampków?). Adidasy, japonki i laczki są neutralne politycznie, chyba
—Michael Shermer