Myśle, ze nie mialabym takiego problemu gdyby dostawala okres...
Ja matce powiedzialam to w sklepie... zaciagnelam ja przed polki z podpaskami i tamponami i powiedzialam " no to teraz pomoz mi wybrac bo czuje, ze mi podpaska zaraz przecieknie".
Podpaski wlozyla do osobnej jednorazowej reklamowki i wszystkim chwalila sie, ze jej corka jest juz "dorosla".
a co do tamponow... ja uzywam tylko ich chyba, ze czuje, ze przeciekam na miescie to wtedy pozyczam od jakiejs kumpeli albo podpaske albo tampon...
Ps. Mhh skoro przyjaciolce mowisz wszystko, nawet to, ze sie sama zabawiasz to moze ja popros o podpaske?
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Higienistkę w szkole? No bo raczej nie nauczycielkę... ; )
Proponuję raczej Panią Woźną, Panie Woźne zawsze służą pomocą.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 20:36
Słupek napisał/a:
Panie Woźne zawsze służą pomocą.
Ostatnio pani woźna zszyła mi spódnicę :] ^^
Dh Czarna napisał/a:
Wychowawce
Wątpię, aby wychowawca miał podpaski bądź tampony ^^
Wiem, wiem... Chodziło o wychowawczynię. Ale jakoś bym nie miała śmiałości, już bardziej do higienistki...
Lepiej do pedagoga (-gożki?). I tak nic pożytecznego z reguły nie robią.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer