Popularność...No jak chcesz byc znany jako numerant i dowcipniś to narozrabiaj ostro...Podłóż do gabinetu dyrektyora kilka wilkich ślimaków... Hehe. Pod wzgledem nauki-to sie ucz. JAko sportsmenka-noo to ćwicz i bądź najlepsza z w-f.
ahhhhh ,ja w liceum bylam najpopularniejsza dziewczyna ,co tydzien mialam nowego chlopaka ,zajelam pierwsze miejsce na miss szkoly ,ahhh to bylo [teraz tez jestem sliiiczna jakby co ] piekne
ahhhhh ,ja w liceum bylam najpopularniejsza dziewczyna ,co ttydzien mialam nowego hlopaka ,zajelam pierwsze miejsce na miss szkoolyy ,ahhh to bylo [teraz tez jestem sliiiczna jakbyco ] piekne
Tak! Nie moge patrzec na takie lalunie co gadaja o sobie ze są piekne itp. (lub piszą). Zachowaj to dla siebie i nie musisz nam tego pisac, ze uwazasz sie za slicznotke. A to, ze mialas co tydzien innego chlopaka nie musi swiadczyc o tym, ze jestes piękna, tylko jestes poprostu łatwą dz*wką. Powiedz jeszcze, ze z kazdym spalas, a bedzie potwierdzenie mojego zdania o tobie... Masz za wysokie mniemanie o sobie...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007 16:22
Moje podpuchy były kasowane, tu widzę - zostaje. Lol ;]