Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 16:57
Marcia, a skąd wiesz, może to prawda? Mój dziadek miał kiedyś coś koło 200 karasi w niedużym oczku wodnym, więc naprawdę nie trzeba wiele miejsa do tylu ryb, ile wymienił piotr.
Mam psa Łobuza - chiskiego grzywacza powder puff. Bialego z czarnymi uszami. Mam tez kota - Wąglika, ktory jest mieszancem persa i syjamskiego. I moje ulubione zwierze: brat Mirek [/list]
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 16:21
Monik - powiedz cos o tym Twoim kocie - bo ja będę miała niedługo półpersa i jestem ciekawa jakie mają zwyczaje. Np. - skacze po meblach ? Bo wiem że persy nie lubią, ale takie pół to niewiadomo nigdy (;.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 17:04
To zależy też chyba od danego kota.
Czy skacze po meblach? Tak, chodzi po meblach, lubi drapać kanapę, drzewa itp., a przy tym jest niedotykalska, nie usiedzi na rękach przez 5 minut, bo zaraz drapie, warczy, gryzie. Ale jak już mówiłam - Twój może być inny ; )
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 19:36
Mojej kolezanki kot wlazl na polke ze szklankami i zasnal. Ktos chcial wciaz szklanke to nie mogl bo kot by sie wystraszyl i stlukl. Wiec czekali az kot sie wyspi. W koncu wstal i sobie najspokojniej zszedl.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..