Jejciu ludzie, czy wy naprawde nie macie ciekawszych zajęć od kłucenia sie na forum ?? O ile wiem sluży ono de czego innego. A teraz akurat jest ono do pomocy ewemarchewie.
_________________ "Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej, baw się i grzesz - miłością się ciesz ... "
mietek -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 22:58
Słupek napisał/a:
ewamarchewa napisał/a:
Lepiej Słupek idź do psychiatry, bo widzę, że w twoim mózgu mieszasz już siebie ze mną. Co do liczników to się z tobą zgadzam. Dziękuję Ikusia za poparcie, że to nie miejsce na kłótnie. Szkoda, że tu nie można tak jak w Gadu-Gadu kogoś zablokować, bo z miłą chęcią bym to zrobiła.
Przycisk Obrazek wisi i uśmiecha się do ciebie, byś go użyła. Czujesz się lepiej?
jka możesz tak dziewczynę traktować?! ona się grzecznie pyta, a ty jakieś głupoty piszesz i pyskujesz! Nabijaczu. wstyć się!
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 11:59
mietek napisał/a:
Słupek napisał/a:
ewamarchewa napisał/a:
Lepiej Słupek idź do psychiatry, bo widzę, że w twoim mózgu mieszasz już siebie ze mną. Co do liczników to się z tobą zgadzam. Dziękuję Ikusia za poparcie, że to nie miejsce na kłótnie. Szkoda, że tu nie można tak jak w Gadu-Gadu kogoś zablokować, bo z miłą chęcią bym to zrobiła.
Przycisk Obrazek wisi i uśmiecha się do ciebie, byś go użyła. Czujesz się lepiej?
jka możesz tak dziewczynę traktować?! ona się grzecznie pyta, a ty jakieś głupoty piszesz i pyskujesz! Nabijaczu. wstyć się!
Zgadzam się w zupełności z Mietkiem.
ewamarchewa, może porozmawiaj np. z mamą? Ona może ci coś poradzić. No a oprócz tego radzę to, co już wcześniej pisali. I jeszcze możesz spróbować wpisać w "szukaj" np. "bolesna miesiączka" czy coś takiego, i powinny wyjść ci tematy podobne do twoich, możesz je przejrzeć. Może znajdziesz tam jakieś metody, rady itp.
_________________ Just freelove...
mietek -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 12:08
Monik napisał/a:
Zgadzam się w zupełności z Mietkiem.
Nikt cie o zdanie nie pytal! To jest tylko moja opinia i nigdzie nie powiedzialem, ze mozna sie pod nia podpinac i kraść mi moje poglądy. To jest zwyczajny plagiat!