Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 27 Lip, 2006 12:34
Nie, prosze. Ale powiedzcie mi czy jest na forum taki temat? Raczej nie. A moze ktos chcialby poszukac jakichs ciekawych fotek ale nie moze znalezc, no i co? Po to istnieje ten temat, aby wklejac tutaj rozne zdjecia tygrysow itp.
A nikt mi jeszcze nie odpowiedzial na moje pytanie: Czy irbisy to tygrysy? Czy pantery? A moze cosik jeszcze innego?
^^ Dobra, narazie zostawiam. Ale jak dalej bedzie się tu tworzył offtop to zamykam. Co do tygrysów to przecież Ego_centryczna napisała na samym początku, że irbisy to pantery śnieżne!! - Nikita. ^^
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
tia, a slupek sobie nabija w nim posty dodajac (tez) fotki i ejszcze piszac ten temat nie ma sensu" - co, w gruncie rzeczy, nie ma zwiazku z tematem (tygrysy:P)
Zauważ, że dodałem fotkę bodajże Marci10, żeby zobaczyła jak kod takiej fotki wygląda. Sam mam nieco ciekawsze zajęcia niż szukanie w internecie tygrysków A swoje zdanie chyba mam prawo wyrazić.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 27 Lip, 2006 16:35
Słupek napisał/a:
Shaleniec napisał/a:
tia, a slupek sobie nabija w nim posty dodajac (tez) fotki i ejszcze piszac ten temat nie ma sensu" - co, w gruncie rzeczy, nie ma zwiazku z tematem (tygrysy:P)
Zauważ, że dodałem fotkę bodajże Marci10, żeby zobaczyła jak kod takiej fotki wygląda. Sam mam nieco ciekawsze zajęcia niż szukanie w internecie tygrysków A swoje zdanie chyba mam prawo wyrazić.
Masz.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 28 Lip, 2006 17:44
Marcia10 napisał/a:
Nie, prosze. Ale powiedzcie mi czy jest na forum taki temat? Raczej nie. A moze ktos chcialby poszukac jakichs ciekawych fotek ale nie moze znalezc, no i co?
po to jest google->grafika.
hmm wątpie zeby ktoś specjalnie wchodził na DO żeby znalezc zdjecia tygrysów.
Równoczesnie mozna dac tu zdjecia niedzwiedzi, psów, ptaków itd.
dobra, nvm