Ja miałąm taką koleżankę, która wszędzie pisała:"BYć perfidnym jest perfidnie, bo perfidność jest perfidne" Dla mnie to jest bezsensu. Moze powiedz im, ze jeśli nie znaj a tego słowa to po co go używają?
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"
-masz dyslekcje i dysgrafię
-tak
-co to znaczy ??
- nie wiem
Cytat:
To tak samo jak z twoimi koleżankiami !!
Nie widzę związku z tematem. Masz dysleksję i dysgrafię? Bo w każdym temacie do którego zajrzę walisz straszne byki.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
To była tylko przenośnia !!!! I nie bądź przemądrzały !!!!
A własnie ze będę To był cytat, nie przenośnia. Cytat nie mający żadnego związku z tematem, niepotrzebny tutaj. Naprawdę, to nie są wyścigi, nie musisz pisać w każdym temacie do jakiego trafisz, jeśli nie masz niczego w nim do napisania. Netykieta w epoce dzieci neostrady wciąż obowiązuje.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer